Sistemas antihurto para supermercados e hipermercados

Sistemas antihurto para supermercados e hipermercados

Hi ha certs tipus de comerços, com els supermercats, que per la gran varietat de productes que venen i el trànsit constant de persones que entren i surten, resulten ser el blanc perfecte per als lladres, cosa que reafirmen les estadístiques.

p>

RUVA SEGURETAT subministra una àmplia gamma de productes antifurt, especialment dissenyats per protegir la majoria dels productes exposats en comerços com els esmentats anteriorment, però a més ofereix la possibilitat d'integrar etiquetes de seguretat des del seu origen.


>

Segons les estadístiques l'any passat, els comerciants van perdre una suma estimada de 17.000 milions d'euros en mercaderies, cosa que representa l'1,6% del total de les vendes.


Així mateix, els comerciants fan una diferència entre els tipus de furts: aquells que es cometen aprofitant l'oportunitat i els que són perpetrats amb finalitats comercials.


En el cas del primer supòsit de furts, els articles són d'un valor baix o mitjà, com els de bellesa o lavabo personal, accessoris electrònics o qualsevol producte atractiu que es pugui considerar una bona oportunitat per al furt. Ja els furts amb fins comercials tenen per objecte la revenda i per això solen afectar els articles de més valor ja que són els que reporten també més beneficis.


Per resoldre els furts en comerços com a supermercats Ruva Seguridad posa a la seva disposició una àmplia varietat de Sistemes detectors tant en tecnologia RF (Radiofreqüència) com en AM (Acustomagnètica), a més de nombrosos accessoris com Tags, etiquetes adhesives, protectors de policarbonat, protectors electrònics o blister, entre d'altres.


A la vegada per emprendre el furt amb fins comercials Ruva Seguridad també disposa de detectors de metall per a bosses folrades amb paper d'alumini, una pràctica molt utilitzada per aquest tipus delinqüents.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat