Videovigilància Barcelona - Ruva Seguridad

Videovigilància Barcelona - Ruva Seguridad

La instal·lació de sistemes de vídeovigilància a Barcelona oa qualsevol altra població o ciutat, pot proporcionar alguna controvèrsia al respecte, ja que en molts casos s'identificarà la instal·lació de l'esmentat sistema com una immersió a la privadesa de les persones i per tant, una vulneració del dret a la intimitat de les mateixes.


La instal·lació dels sistemes de vídeovigilància a Barcelona, segueix la legislació actual vigent per a la seguretat i instal·lació d'elements i càmeres de seguretat, a més de tenir en compte la normativa que regula el dret a la intimitat de les persones, ja que , en alguns casos, aquests sistemes de vigilància estan instal·lats a la via pública per evitar incidents en llocs conflictius, però que realitzen l'enregistrament de persones sense ser coneixedores d'aquest fet. És per això que es fa imprescindible tenir un coneixement profund de la normativa legal actualment en vigor sobre videovigilància a Barcelona, així com a tot Espanya i depenent de la ubicació, fins i tot la normativa europea.


Sistemes de videovigilància a Barcelona

Sistemes de videovigilància a Barcelona
Sistemes de videovigilància a Barcelona
Sistemes de videovigilància a Barcelona

Al territori espanyol i per tant a Barcelona, s'aplica la següent legislació:


  • Llei Orgànica 1/1982, de Protecció Civil del Dret a l'honor, a la intimitat personal ia la pròpia imatge
  • Llei 23/1992, de Seguretat Privada (LSP).
  • Llei 4/1997, per la qual es regula la utilització de càmeres de vídeo per les forces i cossos de seguretat en llocs públics.
  • Llei orgànica de 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal (RDLOPD), De gran importància, ja que ha assegut jurisprudència.
  • Llei Òmnibus, 25/2009 de modificació de diverses lleis per a la seva adaptació a la llei sobre el lliure accés a les activitats de serveis i el seu exercici, ja que modifica la LSP, abans esmentada.

Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.com



iso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat