Què oferim?

Instal·lació de Càmeres de Seguretat

A Ruva Seguridad, som experts en realitzar instal·lacions de sistemes de seguretat mitjançant vídeo vigilància.

Anàlisi de Vídeo

Oferim assessorament personalitzat gratuït i us ajudem a establir el disseny i la instal·lació necessària per disposar de la millor protecció possible en qualsevol espai on es pugui necessitar.

Gravadors

Realitzem revisions certificades per a qualsevol tipus de sistema de seguretat i de vídeo vigilància: CCTV, Videocàmeres, control d'accessos, antenes, vídeo porters, sistemes antifurt, etc.

Manteniment

A Ruva Seguridad, duem a terme tota mena de manteniments en sistemes de seguretat de tots els fabricants i marques, de conformitat amb l'Ordre INT/316/2011.

Com us podem ajudar?

A Ruva Seguridad, oferim un servei 100% personalitzat, per tal de poder brindar a tots els nostres clients les millors i més noves solucions, adaptant-nos a tot tipus d'espais sempre amb els dispositius més fiables i avançats del sector, que ens oferiran les més altes cotes de seguretat tant a casa nostra com al nostre negoci.


A més, a Ruva Seguridad, comptem amb el nostre propi servei de Atenció Urgent, durant les 24 hores del dia i cada dia de l'any. Contacteu amb nosaltres al telèfon 93 464 79 69 i us assessorarem de manera totalment gratuïta.

Ofertes en Instal·lació de Càmeres de Seguretat

Ofertes Càmeres
de Vigilància

Kits Ofertes Gravadors i
Càmeres de Vigilància

Contacte: Telèfon 93 464 79 69

Google Maps

Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment, també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.