Sistemes de videovigilància a Barcelona

A RUVA Seguridad, estem especialitzats en dur a terme la instal·lació de sistemes de seguretat mitjançant càmeres de videovigilància, per a tot tipus de negocis, indústries, comunitats i particulars.


Des de RUVA Seguridad, analitzarem la seva situació i trobarem el sistema més adequat per a les seves circumstàncies, elaborant un projecte personalitzat, degudament registrat davant de la Direcció General de la Policia i amb l'alta pertinent a l'Agència de Protecció de dades.

>

A més d'actuar com un element element dissuasori efectiu, les nostres càmeres de seguretat us oferiran la més alta qualitat i els millors resultats, al millor preu possible. Comptem amb kits de vigilància molt econòmics per a la instal·lació de càmeres per a vigilància, càmeres amb sensors de moviment, càmeres amb detecció de matrícules i molt més. Consulteu les nostres promocions.

Càmeres

A RUVA Seguridad, disposem d'una àmplia gamma de càmeres en estoc per cobrir tot tipus de necessitats a l'hora d'augmentar-ne la protecció i la del negoci, mitjançant les nostres instal·lacions de sistemes de videovigilància.


Càmeres analògiques Domo / Bullet

Càmeres analògiques Domo / Bullet

Les càmeres analògiques ens ofereixen una solució econòmica i molt resistent. Són adaptables tant per a instal·lacions en interiors com per a instal·lacions en exteriors, suporten il·luminacions molt baixes mitjançant infrarojos i atorgant una alta resistència i fiabilitat, permetent crear el nostre propi sistema de circuit tancat de televisió (CCTV).

Càmeres HDCVI

Càmeres HDCVI

Qualitat en Alta Definició i màxima adaptabilitat per a tot tipus de requisits i suports. Resolució molt per sobre de qualsevol tipus de càmera analògica (1080p / 720p / 1,3 Mpx / 2Mpx.) L'últim en càmeres de seguretat ja es troba a la seva completa disposició a RUVA Seguridad.


Càmeres amb zoom i sensor de moviment

Càmeres amb zoom i sensor de moviment

Càmeres aptes per al control a distància. Mitjançant un rotor motoritzat permeten l'oscil·lació vertical i horitzontal. Un zoom d'alta capacitat ens permet apropar la imatge a qualsevol punt d'interès que detectem.

Càmeres IP

Càmeres IP

Pot ser que les càmeres IP tinguin un cost superior a la resta d'instal·lacions de càmeres de vídeo, però amb elles aconseguirem una qualitat d'imatge de fins a 4K amb un consum mínim de l'amplada de banda, podent visionar les seves imatges emeses a través de la xarxa mitjançant qualsevol smarthphone, tablet, pc, etc. allà on ens trobem i poden disposar del vostre propi sistema de memòria per a l'emmagatzematge d'imatges.


Càmeres tèrmiques

Càmeres tèrmiques

Capaços de detectar intrusos a diversos quilòmetres i en total foscor, les cambres tèrmiques, són ideals per a aquells punts que necessiten una vigilància minuciosa, com ara passos fronterers, plantes nuclears, instal·lacions petroquímiques, etc.

Càmeres per a reconeixement de matrícules

Càmeres per a reconeixement de matrícules

Càmeres detectores de matrícules pensades per ser instal·lades en barrera. Són capaços d'emmagatzemar dades i de detectar si el cotxe està autoritzat per passar, accionant automàticament la barrera i permetent-ne l'accés lliure. També es poden fer servir com a localitzadors de matrícules que tinguem en una llista negra, localitzant i alertant-nos quan un vehicle de la llista de control ha estat detectat pel sistema de videovigilància.


Gravadors


Registrar les imatges i els sons obtinguts per les nostres càmeres de vídeo de vigilància, és una part fonamental del procés si volem disposar d'un òptim sistema de seguretat amb totes les garanties possibles.


A RUVA Seguretat, us oferim els nostres gravadors amb capacitat per suportar 4, 8, 16 o fins a 32 càmeres mitjançant discs durs d'1 a 8 Terabytes. De fàcil configuració i amb el seu propi i intuïtiu sistema de gestió, podreu visualitzar totes les seves càmeres de videovigilància de manera simultània i amb accés remot.


La tecnologia anomenada "Marca d'Aigua" aplicada a tots els nostres gravadors, certificarà que les imatges emmagatzemades no han estat subjectes a cap manipulació, admetent-se així la seva validesa judicial.


Gravador Digital DVR

Gravador Digital DVR

El Gravador Digital DVR emmagatzema imatges analògiques provinents de 4, 8, 16 o fins a 32 canals diferents d'enregistrament. Disposa de detector de moviment, entrades dalarma i funcionen mitjançant connexió remota.

Gravador Digital NDVR

Gravador Digital NDVR

Mitjançant el vostre sistema d'emmagatzematge híbrid, el gravador digital NDVR, pot albergar imatges analògiques i també digitals. 4, 8, 16 o 30 canals d'enregistrament. Compte amb detector de moviment, entrades d'alarma i connexió remota.

Gravador Digital IP NVR

Gravador Digital IP NVR

Aptes per a sistemes de videovigilància que usin càmeres IP. 4, 8, 16 o 30 canals d'enregistrament. Detector de moviment. Entrades dalarma. Connexió remota.

Anàlisi de vídeo


Anàlisi de vídeoMitjançant el sistema intel·ligent d'anàlisi de vídeo, aconseguirem protegir tot tipus de perímetres de manera permanent, portar el control d'aquelles àrees considerades restringides, o detectar tota mena d'activitats il·legals, amb alarmes que, prèviament definides per nosaltres, detectaran qualsevol tipus de circumstància inusual de manera automàtica, sense necessitat de supervisió per part d'un operador i reduint una gran quantitat d'hores a la revisió posterior de les imatges.

Manteniment


MantenimentA RUVA Seguridad, us garantim la major perdurabilitat i el més òptim funcionament del vostre sistema de videovigilància, mitjançant el nostre servei de manteniment periòdic. Actualització dels programaris de gestió, test de proves i ajustaments, revisions de sistema, etc. Oferim discreció i màxima efectivitat. Abastem tota la zona de Catalunya dins els nostres camps d'influència. Contacteu amb RUVA Seguridad, si voleu obtenir més informació sobre els nostres serveis de manteniment per a tot tipus de sistemes de videovigilància.


Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat