Benvinguts al nostre nou site

Benvinguts al nostre nou site

Els sistemes de vídeovigilància han adquirit un pes important en els sistemes de seguretat i no paren d'evolucionar a una velocitat de vertigen en els últims anys. L'ús dels smartphones, l'enregistrament modular digital i els nous sistemes de transmissió han estat sens dubte alguna part clau en aquesta evolució. Per això des de Ruva Seguridad, volem obrir aquest nou site, on ens centrarem de manera exclusiva en aquest tipus de sistemes.


Des de les instal·lacions d'equips de vigilància més senzilles fins als sistemes de vídeovigilància més complexos, que inclouen micròfons, monitoratge, gravador, emissió en color HD, enregistrament nocturn i sensors de moviment, a Ruva Seguridad, trobareu sempre a la vostra disposició els nostres complets packs i la nostra màxima implicació a l'hora d'assessorar-vos per assolir la major seguretat per a vostè i per als seus.


Si voleu obtenir les últimes prestacions en seguretat, a Ruva, disposem de l'equip d'especialistes que necessiteu per descobrir i conèixer les millors solucions i els últims avenços tecnològics del nostre sector: El dels sistemes de seguretat i de les càmeres de vídeovigilància .


Podeu contactar amb nosaltres omplint el nostre formulari de contacte o bé trucant-nos al, 934 647 969. Des de Ruva Seguridad, estarem encantats de poder-vos assessorar i aclarir qualsevol tipus de dubte que us pogués sorgir sobre els nostres dispositius d'alta seguretat o sobre les nostres instal·lacions. No dubteu a consultar-nos. Ens adaptem a totes les vostres necessitats i sempre al millor preu i amb les millors garanties que trobareu disponibles dins del sector de la seguretat.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat