Cambra termogràfica dual, Blackbody i programari de monitorització, com a mesura de contenció del COVID-19

Cambra termogràfica dual, Blackbody i programari de monitorització, com a mesura de contenció del COVID-19

RUVA SEGURIDAD amb aquesta solució de càmeres termogràfiques per a mesura de temperatura, oferim un sistema de mesura encara més precís que tots els anteriors. Aquest, es basa en una cambra termogràfica dual IP amb detecció facial i mesura de temperatura corporal, juntament amb el sistema calibrador. El dispositiu calibrador emet de manera constant i gairebé sense cap tolerància una radiació infraroja precisa que la càmera capta i pren com a referència en tot moment, mantenint-se calibrada en cada moment. D'aquesta manera, el sistema de mesura aconsegueix una precisió de fins a ± 0.3ºC. Es recomana aquesta solució per a la detecció de febre amb altíssima precisió a les zones amb més afluència de persones, arribant-se a fer deteccions des de 3 a 4 metres de distància.


Cambra termogràfica dual, Blackbody i programari de monitorització, com a mesura de contenció del COVID-19

Des de RUVA SEGURIDAD podem oferir diferents solucions de càmeres termogràfiques per mesurar temperatura d'alta fiabilitat provinents de fabricants capdavanters en el sector professional de videovigilància i seguretat, per la qual cosa incorporen els certificats CE necessaris. Aquestes solucions estan totalment adaptades a les necessitats de cadascun dels nostres clients. És per això que posem èmfasi que l'elecció de cada solució dependrà de les principals característiques que hem vist anteriorment per obtenir els resultats esperats.


Cambra termogràfica dual, Blackbody i programari de monitorització, com a mesura de contenció del COVID-19 Cambra termogràfica dual, Blackbody i programari de monitorització, com a mesura de contenció del COVID-19

Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment, també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.