Càmeres antirobatori per a Empreses a Barcelona

Càmeres antirobatori per a Empreses a Barcelona

Els sistemes amb càmeres de vigilància i seguretat són cada cop més importants,  també cada dia són més més accessibles per a tot tipus de negoci o particulars ja que el seu preu ha baixat considerablement. Grans supermercats, hipermercats bancs o ?botigues d?electrònica no són ara els únics llocs que poden instal·lar i pagar els grans beneficis dels sistemes de videovigilància.


La seva oficina, casa, negoci, la seva família - aquestes són només quatre raons per les quals vostè hauria d'adquirir un sistema amb càmeres de seguretat.


Ruva Seguretat té per a vostè una àmplia gamma de càmeres de seguretat de vídeo.


Càmeres de seguretat amb infrarojos: aquestes càmeres són ideals per a les zones de poca llum, no només per a la nit. La càmera grava en blanc i negre si no compta amb res de llum per capturar les millors imatges.


Càmeres ocultes: aquestes càmeres semblen objectes ordinaris. Un rellotge de paret en una botiga petita, en un osset de peluix en una habitació d'un nadó, una planta al test a la porta de casa. Cadascun daquests objectes podrien ser fàcilment una càmera de seguretat. Vostè pot gravar sense que ningú ho sàpiga.


Càmeres de vigilància sense fil Wi-Fi IP: poden oferir més flexibilitat en la configuració. Es pot moure amb gran facilitat, sovint són petites, tenen només un cable, el d'alimentació de tensió, i són molt discretes.


Càmeres de seguretat amb connexió de cable CCTV: càmeres de vigilància apropiades per a la instal·lació permanent. Si vostè té una ubicació que voleu poder controlar sempre i no cal ser canviada.


Càmeres antirobatori per a Empreses a Barcelona

Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat