Càmeres per matrícules a Barcelona

Càmeres per matrícules a Barcelona

El sistema de vídeo vigilància en pàrquings o garatges és un magnífic complement tant per als propietaris que poden baixar considerablement l'import de la seva assegurança a tot risc, com per als propietaris de vehicles que inverteixen, de vegades, grans capitals.

p>

Disposem d'una àmplia gamma de càmeres de vigilància. Explicant els diferents tipus us serà més fàcil a l'hora d'escollir quina s'adapta millor a la vostra necessitat.


Càmeres de seguretat ocultes:


aquestes càmeres semblen objectes ordinaris. Un osset de peluix a l'habitació d'un nadó, un rellotge de paret a una botiga petita, una planta al test a la porta davantera. Cadascun daquests objectes podria ser fàcilment una càmera de vigilància. Es pot gravar sense que en nadie compte.


Càmeres de seguretat sense fil Wi-Fi IP:


ofereixen més flexibilitat en la configuració. La seva instal·lació és fàcil per a personal tècnic amb coneixements mínims d'Informàtica, és fàcil de moure, solen ser petites, disposen d'un sol cable, (el d'alimentació de temsió) són molt discretes.


Càmeres de seguretat amb connexió de cable CCTV:


càmeres de seguretat apropiades per a la instal·lació permanent, per a una ubicació fixa que voleu controlar constantment i no es necessita canvis, una opció seria una càmera de seguretat amb connexió de cable. La instal·lació de les càmeres ha de ser feta per persones amb coneixement de CCTV.


Càmeres de seguretat infraroges:


ideals per a les àrees de poca llum, no només per a la nocje. Si no hi ha res de llum, la càmera grava en blanc i negre per capturar les millors imatges.


Càmeres per matrícules a BarcelonaRuva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat