Càmeres Termogràfiques per a Medir Temperatura Corporal


Càmeres Termogràfiques per a Medir Temperatura Corporal


RUVA SEGURETAT presenta les noves càmeres termogràfiques per mesurar temperatura corporal. Aquestes càmeres són capaces d'analitzar, amb gran precisió, la temperatura corporal de les persones, i així es poden detectar casos de febre instantàniament. Aquestes càmeres s'estan instal·lant de forma massiva en aquells llocs d'afluència concorreguda (supermercats, hotels, transports) com a mesura de contenció del COVID-19.


Aquestes càmeres termogràfiques tenen un algorisme molt avançat i potent quant a mesurament de temperatura d'alta precisió. A més, incorpora intel·ligència artificial basada en detecció facial. Això ajuda a poder filtrar qualsevol tipus de falsa alarma generada per altres emissors de calor (cigarretes, cafès, bombetes, etc).


Càmeres Termogràfiques per a Medir Temperatura Corporal


Tipus de solucions amb càmeres termogràfiques per a mesurament de temperatura La majoria de vegades, la detecció de temperatura de les cambres termogràfiques es pot veure afectada per la zona d'exposició que tenim per fer aquest mesurament. Per això, RUVA SEGURIDAD ofereix tres solucions adaptades per a entorns de mesuraments diferents.


Sistema de mesura portàtil


Sistema de mesura portàtil


La primera solució consta d'una eina de mesura portàtil basada en una càmera termogràfica amb possibilitat de detecció fins a 1 metre de distància i amb una precisió de fins a ± 0.5oC. A la pantalla de la pròpia càmera es pot observar la temperatura de les persones que es passin per davant de la càmera a cada moment a temps real.


Cambra termogràfica dual i programari de monitorització


Cambra termogràfica dual i programari de monitorització


La segona solució es basa en una càmera termogràfica dual per a detecció de febre amb capacitat de mesurar la temperatura amb una precisió de fins a ± 0.5oC a una distància entre 4 i 9 metres de distància. La càmera incorpora un algorisme basat en intel·ligència artificial per a la detecció de cares i una alarma sonora que s'activarà quan la temperatura mesurada en una cara superi la preconfigurada com a alarma. Aquesta tecnologia ofereix una relació qualitat-preu força optimitzada dins l'àmbit de càmeres termogràfiques per a mesurament de temperatura, ja que està oferint una detecció i mesurament de temperatura facial de fins a 30 cares alhora amb una precisió molt elevada.


Cambra termogràfica dual, BlackB i programari de monitorització


Cambra termogràfica dual, BlackB i programari de monitorització


Com a tercera solució de càmeres termogràfiques per a mesura de temperatura, oferim un sistema de mesura encara més precís que els anteriors. Aquest, es basa en una càmera termogràfica dual IP amb detecció facial i mesura de temperatura corporal, juntament amb un sistema calibrador. L'element calibrador emet de manera constant i gairebé sense tolerància una radiació infraroja precisa que la càmera capta i pren com a referència, mantenint-se calibrada en cada moment. D'aquesta manera, el sistema de mesura aconsegueix una precisió de fins a ± 0.3oC. Es recomana aquesta solució per a la detecció de febre amb altíssima precisió a les zones amb més afluència de persones, arribant a realitzar deteccions des de 3 a 4 metres de distància.


Cambra termogràfica dual, BlackB i programari de monitorització


Des de RUVA SEGURETAT, oferim diferents solucions de càmeres termogràfiques per mesurar temperatura d'alta fiabilitat provinents de fabricants capdavanters en el sector professional de videovigilància i seguretat, per la qual cosa incorporen els certificats CE necessaris.


Aquestes solucions estan totalment adaptades a les necessitats de cadascun dels nostres clients. És per això que posem èmfasi que l'elecció de cada solució dependrà de les principals característiques que hem vist anteriorment, per obtenir els resultats esperats. Per a qualsevol tipus d'informació addicional sobre la nostra càmera termogràfica per a temperatura corporal, no dubteu a contactar amb el nostre equip comercial.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.com
iso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat