Coneix més dels sistemes amb càmeres de circuit tancat

Coneix més dels sistemes amb càmeres de circuit tancat

Quan es vol saber una mica més sobre els mecanismes de seguretat que es poden implementar a les empreses cal comptar amb l'assessoria d'experts en la matèria, per això Ruva Seguridad compta amb personal capacitat per oferir el millor servei.


Una de les coses que no pot faltar en cap sistema de vigilància són les càmeres de seguretat, aquestes garanteixen als usuaris més confiança en els dispositius. Com que actualment hi ha mètodes que els permeten veure en viu tot el que passa als llocs on estiguin col·locats els aparells.


Es fa important assenyalar que les càmeres de circuit tancat són altament recomanades per a companyies grans, bancs, estacionaments, edificis, carrers i avingudes.


Sistemes de circuit tancat


Encara que moltes persones solen utilitzar-lo per als immobles, la realitat és que els circuits tancats de televisió sense ideals per a totes aquelles zones àmplies on es poden col·locar diverses càmeres que cobreixin tot l'espai.


S'ha d'assenyalar que una de les característiques principals d'aquest tipus de sistemes és que s'ha de controlar des d'una sala de comandament, on ha de romandre una persona que s'encarregui de fer el monitoratge de totes les preses que es fan. De la mateixa manera totes aquestes càmeres han d'estar connectades a pantalles de televisors i equips de DVR, en què quedarà registrada tota la informació que sigui gravada diàriament.


Càmeres Pan tilt zoom


Com tot sistema de seguretat aquest compta amb càmeres especials perquè el desenvolupament del procés sigui més efectiu, en el cas de la càmera Pan tilt zoom ofereix unes especificacions particulars que la fan ideal per formar part dels circuits tancats.


Com el seu nom ho indica aquesta permet a qui la maneja apropar fins al mínim detall el que es vol veure, això facilita tenir una imatge més nítida del que succeeix a l'empresa o al lloc on estiguin col·locades.


Una altra de les coses que es poden configurar al sistema de vigilància a Barcelona són els diferents tipus d'enfocaments, la presa panoràmica i la inclinació en què es mourà el dispositiu.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat