Adreça ip

Què és una adreça IP?


El Protocol dInternet és un protocol utilitzat tant per lorigen com per la destinació en la comunicació de dades per mitjà duna xarxa local o la xarxa.


Adreça IP

És el número que identifica l'ordinador dins d'una xarxa que utilitza el protocol IP. El número no s'ha de confondre amb l'adreça MAC, que és el número assignat a la targeta de xarxa de l'ordinador perquè la IP es pot canviar.


Adreça IP Dinàmica

És comú que un usuari que connectat des de casa seva a Internet faci servir una adreça IP dinàmica, cosa que indica que aquesta pot canviar en encendre i apagar el router d'internet. Hi ha moltes opcions en línia que proporcionen aquesta informació obrint una web.


Adreça ip


Adreça IP Fixa o Estàtica

Els llocs en línia que per la seva naturalesa requereixen estar permanentment connectats (servidors de correu, FTP públics i altres) solen tenir una adreça IP fixa, que és la que no canvia en reconnectar Internet o amb el temps. Els particulars poden sol·licitar la vostra IP fixa.


Adreça IP local o privada

L'adreça IP local és corresponent a la xarxa local de la llar o oficina i s'usa per accedir localment a equips instal·lats a la xarxa local.


Adreça IP Remota o Pública

L'adreça IP pot ser dinàmica o segons hagi convingut amb el vostre proveïdor de xarxa, i s'usa per accedir remotament per Internet a equips instal·lats en una xarxa local.


Router ADSL

El router ADSL és un dispositiu que permet la connexió de xarxa d'àrea local (LAN) a Internet mitjançant una connexió ADSL fent la funció de porta d'enllaç. El router envia i rep dades per mitjà d'Internet usant el port adequat, que sol ser el 80.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat