Etiqueta per protegir ampolles i licors

La crisi econòmica per la qual estem passant ha incrementat a tot el món els furts en comerços, sobretot en els productes relacionats amb alimentació i begudes.


A la UE, Espanya es trobaria a la primera posició seguint-lo Holanda i França.


Youtube


Els supermercats sempre alerten l?atenció dels lladres. Els productes d'alt valor com a licors i vins són els principals objectius (segons estadístiques nacionals com a mínim un 10%), els productes petits i els que són fàcils d'amagar també es roben cada dia.


Segons estudis realitzats, les ampolles de licors són les més robades a supermercats. Hi ha moltes bandes que es dediquen al robatori d'ampolles i aliments en supermercats per després vendre'ls a l'anomenat mercat negre. El furt de vins i licors està sempre dels primers llocs a la llista de robatoris en supermercats.


Diàriament es produeixen més de 5 o 6 intents de furt fracassats, és al final del dia quan se sap amb certesa quant han aconseguit sostreure sense passar per caixa.


Els propietaris de supermercats solen fer una gran inversió en sistemes de seguretat. Tot i tots els esforços que fan els supermercats i comerços per protegir-se del furt de vi, licors o productes embotellats, influeix en el descontrol que hi ha d'estoc i en l'inventari.


Gràcies als avenços de la tecnologia, hi ha nombrosos tipus de dispositius dissenyats per evitar aquest gran problema, sistemes antifurt amb alarma d'ampolles antirobatori, caixes de seguretat especials i antirobatori per a vins. Tothom ofereix la possibilitat d'exposar els productes amb una alta seguretat sense entorpir l'atractiu visual dels seus productes.


Les etiquetes antifurt per a ampolles, permeten la lliure exposició de la mateixa sense risc que sigui robada i així atraure'n la venda, és necessari per utilitzar-les que el comerciant tingui arcs antifurt.


Hi ha molts models d'alarmes per a ampolles, la que es fa servir bàsicament és una etiqueta antifurt que s'agafa al coll de l'ampolla per una brida, cable o per la pròpia etiqueta. Algunes tenen fins i tot un caputxó per evitar-ne el buidatge. Un cop el client adquireix una ampolla, l'etiqueta antifurt es traurà en caixa mitjançant un desacoblador especial i l'etiqueta es pugui tornar a utilitzar en una altra ampolla.


Tots aquests dispositius ofereixen un avantatge competitiu a les empreses, permetent reduir la pèrdua d'articles de molt valor i amb un elevat índex de furt, incrementar la seguretat dels establiments i evitar el desproveïment sense reduir la venda.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat