Falsos mites sobre les alarmes per a la llar

Falsos mites sobre les alarmes per a la llar


Hi ha molts falsos mites sobre les alarmes per a la llar. Hem de desmuntar els mites més comuns perquè no hi ha por a l'hora d'instal·lar alarmes per a la llar.


Els sistemes de seguretat per a casa són cars: fals, ja que per una poca quantitat de diners cada mes s'aconsegueix un benefici més gran, sobretot pel cost que suposarien els danys d'una possible intrusió .


Les alarmes per a la llar són complicades de fer servir: fals. Molts usuaris no en tenen perquè els semblen complicats de fer servir, però és molt més fàcil del que sembla. A més, les empreses de seguretat solen informar els seus clients de les funcionalitats i característiques per treure més profit a l'equip.


Hi ha menys privadesa dels habitants de la casa en instal·lar un sistema d'alarma: fals. Les centrals receptores només poden visualitzar les imatges o els vídeos de la casa si salta l'alarma per comprovar si efectivament s'està produint una intrusió.


Creure que la teva llar no és objectiu dels lladres: Estar en un barri o certa casa no ha de dir que no sigui objectiu de lladres.


Tenir alarma instal·lada crida l'atenció dels lladres: Hi ha qui pensa que tenir una alarma és reclam dels lladres perquè poden arribar a pensar que hi ha diners en efectiu o objectes valuosos.


Les alarmes són fàcils d'anul·lar pels lladres: Cada vegada es perfeccionen les tècniques de robatori, però les empreses de seguretat continuen invertint en innovacions tecnològiques com a detectors d'inhibidors de freqüència.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat