Generador de boira


youtube


El Generador de Boira omple en pocs segons l'espai existent amb una densa i inofensiva Boira de Seguretat, així que és impossible que els lladres vegin res.


Canyó de Fum o Generador de Boira, Canó de Boira...


Aquestes tres paraules defineixen la protecció antirobatori de darrera generació. El que fa diferent La Boira de Seguretat a les càmeres de vigilància és que deté al moment els lladres. La Niebla fa impossible la seva capacitat de visió, desorientant-los del tot.


El que no es veu no es pot robar!


La Boira de Seguretat en espais grans i petits


No hi ha cap producte ni local que no pugui ser protegit per la boira de seguretat. Cada dia els nostres Generadors de Niebla protegeixen tot tipus d'empreses arreu del món. Els generadors eviten grans pèrdues, les altes primes de les companyies asseguradores i desagradables experiències provocades pel vandalisme i els robatoris.


La Boira de Seguretat s'assembla al fum. És completament innòcua i segura, fins i tot els trets causats accidentalment es poden evitar de manera fàcil.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat