Hikvision: Sistemes i càmeres de videovigilància

Hikvision: Sistemes i càmeres de videovigilància

Hikvision Digital Technology, és un dels principals proveïdors del món de productes i solucions de videovigilància. Fundada el 2001, Hikvision, ha passat de ser una petita empresa formada per 28 treballadors a ser una empresa global que ja compta amb més de 8000 empleats, incloent-hi 2800 enginyers R+D, entre les seves files.


Amb una capacitat d'innovació contínua, entre els seus productes més destacats trobarem DVR híbrids, NVRs, DVRs independents, Servidors Digitals de Video, Targetes de Compressió i d'Alta Definició, Cambres IP i Domos d'Alta Velocitat. Productes que ja s'utilitzen a més de 100 països arreu del món i que ja han fixat diverses aplicacions de seguretat.


Amb seu a Hangzhou, Xina, Hikvision, ha expandit una operació global amb oficines regionals als Estats Units, Holanda, Itàlia i Dubai, compta amb empreses conjuntes a l'Índia i Rússia i amb un Centre de Manteniment a Hong Kong.

p>

Hikvision ha estat proveïdor mundial número 1 de equips de vigilància en vídeo i CCTV durant dos anys consecutius - d'acord amb l'informe IMS 2013 de la Investigació del Mercat Mundial de CCTV i d'Equip de Video Vigilància - i va enumerar durant set anys consecutivament al top 50 de Seguretat, on es reconeixen els millors fabricants del sector dins del mercat de la seguretat global, quedant al nº5 l'any 2012.


Hikvision actualment es cotitza a la Borsa de Shenzhen amb una capitalització de 12,1 mil milions de dòlars.


Si estan pensant en instal·lar un equip de càmeres de vigilància a casa, al negoci o al pàrquing, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Des de RUVA Seguridad, experts en la instal·lació de sistemes de videovigilància a Barcelona i els seus voltants, us assessorarem de manera totalment gratuïta.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat