Instal·lació Càmares De Videovigilància a Barcelona Des de 99€

Alguns tipus de càmeres de seguretat i vídeo vigilància

Sistemes de CCTV. Aquestes sigles signifiquen Circuit Tancat de Televisó i es tracta del sistema de vídeo vigilància per poder controlar i supervisar les instal·lacions utilitzant diferents equips de vídeo vigilància. Es denomina com a circuit tancat de televisió perquè tots els seus equips i components estan enllaçats entre si dins de la mateixa instal·lació: les càmeres de vigilància poden ser molt diferents entre elles amb major o menor resolució, doms o bullet i estaran connectades a gravadors i/o monitors, encara que de vegades també poden estar connectades a ordinadors. La seva ppal característica és la interconnexió entre ells, que només transmet les imatges als elements del sistema sigui el gravador o monitor. De totes maneres, les imatges es podran veure des de qualsevol lloc podent-nos connectar remotament al gravador mitjançant el nostre telèfon, Tablet o ordinador.


Instal·lació Camares De Videovigilància a Barcelona Des de 99€


Camares IP. Una càmera IP o càmeres IP transmeten les imatges que pren directament a través de la xarxa (Internet o Intranet) sense la necessitat d'un gravador pel mig. Com que incorpora un miniordinador i una targeta SD al seu interior, pot gravar per compte propi sense necessitat de cap gravador, a més algunes càmeres permeten algunes característiques especials com pot ser l'enviament de correus electrònics amb imatges i àudio en cas de detectar moviment. Un dels principals avantatges d'aquest sistema avui dia és el baix cost dels equips i que podrem veure què està passant des de qualsevol lloc mitjançant el nostre telèfon, Tablet o ordinador.


Instal·lació Camares De Videovigilància a Barcelona Des de 99€


Camares Espia. Tant les càmeres les càmeres convencionals com les càmeres IP compleixen un propòsit subliminal: poder anunciar als intrusos que estan sent gravats i vigilats en tot moment. No obstant això, quan l'objectiu dels equips de diceo vigilància és que passi desapercebuda, podrem emprar càmeres espies, dispositius molt fàcils d'ocultar en llocs comuns, com ara rellotges, endolls, peluixos.


Instal·lació Camares De Videovigilància a Barcelona Des de 99€


Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat