Instal·lació de cambres en comerços

Instal·lació de cambres en comerços


Les càmeres de seguretat amb cada vegada més accessibles i importants fins al punt que ja no només es fan servir en bancs, supermercats o botigues d'electrodomèstics sinó també a cases i oficianes. Podeu protegir el vostre negoci, casa, família o oficina amb càmeres de seguretat. Grans supermercats, bancs o ?botigues d?electro domèstics  no són ara els únics llocs que poden lluir i pagar els beneficis de les càmeres de seguretat.


Coneixeu els tipus de càmeres de negocis que hi ha:


Càmeres de seguretat ocultes: semblen objectes d'ús comú com un peluix o un rellotge però amaguen la càmera per gravar sense que ningú se n'adoni.


Càmeres de seguretat infraroges: graven en blanc i negre en zones amb poca il·luminació.


Càmeres de seguretat sense fil Wi-Fi IP: Fàcils de moure, d'instal·lar, tenen un sol cable i aporten més flexibilitat en la configuració. A més, són discretes.


Càmeres de seguretat amb connexió de cable CCTV: si estaran en un punt fix a controlar i no es mouran són ideals per a la instal·lació permanent amb cable.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat