Instal·lació de càmeres a Hotels

Instal·lació de càmeres a Hotels

Avui més que mai els Resorts, hostels, complexos de cabanes, bungalows i hotels de primera classe requereixen un sistema de seguretat amb càmeres per protegir els clients i empleats.


Si aquests compten amb les últimes mesures de seguretat els serà més fàcil promocionar la seva reputació, consolidar la pau del personal i la dels seus clients.


Vostè té una àmplia gamma de càmeres de vigilància de vídeo a la vostra disposició. Entendre els diferents tipus serà més fàcil a l'hora de determinar quin s'adapta millor a la seva necessitat.


● Cambres de seguretat ocultes: aquestes càmeres semblen objectes ordinaris. Un rellotge de paret en una petita botiga, un osset de peluix a l'habitació d'un nadó, una planta al test a la porta davantera. Cadascun daquests objectes podria ser fàcilment una càmera de vigilància. Vostè pot gravar sense que ningú ho sàpiga.


● Cambres de seguretat sense fil Wi-Fi IP: ofereixen més flexibilitat en la configuració. Són fàcils d'instal·lar per personal tècnic amb mínims coneixements a Informàtica, es poden moure amb facilitat, sovint són petites, compten amb un sol cable, el d'alimentació de tensió, i són molt discretes.


● Cambres de seguretat amb connexió de cable CCTV: càmeres de seguretat apropiades per a la instal·lació permanent. Si vostè té una ubicació que voleu controlar constantment i no cal ser canviada, una càmera de seguretat amb connexió de cable és una opció. La instal·lació de les mateixes ha de ser feta per persones amb coneixement al rubro CCTV.


● Cambres de seguretat infraroges: ideals per a les àrees de poca llum, no només per a la nit. La càmera grava en blanc i negre si no compta amb res de llum per capturar les millors imatges.


Instal·lació de càmeres a HotelsRuva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat