Instal·lació de càmeres en restaurants i bars

Instal·lacions de càmeres a bars, restaurants, cafès, patis de menjar, restaurants gurmet, shoppings, etc.


La videovigilància amb càmeres IP o CCTV és ideal per a aquest tipus de negocis, ja que són susceptibles a moltíssims riscos diferents. Clients o empleats en constant rotació, a més dels alts índexs de robatoris que són comuns entre els restaurants i bars. Un sistema de vídeo vigilància ben instal·lada ens pot ajudar a prevenir els intents de robatori i millorar la seguretat a més de la imatge del nostre negoci.


Instal·lació de càmeres en restaurants i bars


Instal·lació de càmeres de seguretat a Bars i Restaurant


  • Col·locar càmeres de vigilància IP o CCTV en àrees que estiguin obertes com a menjadors per poder protegir els clients i poder evitar els robatoris.
  • Càmeres IP o CCTV a les cuina ens poden ajudar a controlar la seguretat i mantenir vigilat un lloc fonamental en aquest tipus de negocis
  • Càmeres IP o CCTV a prop de totes les entrades i totes sortides per obtenir una imatge nítida i clara de cada client i el visitant a mesura que entren o surten.
  • Càmeres IP o CCTV fixes, a prop de l'oficina on podem tenir la caixa forta o caixa registradora ens pot ajudar a prevenir el robatori.

Instal·lació de càmeres en restaurants i bars


Càmeres de vigilància ocultes: aquestes càmeres semblen objectes ordinaris. Un rellotge a la paret en una botiga, un petit peluix a l'habitació d'un nounat, una planta al test a la porta del nostre habitatge o l'exterior. Cadascun daquests petits i discrets objectes podria ser fàcilment una càmera de seguretat. Vostè podria gravar sense que ningú ho sàpiga.


Càmeres de vigilància sense fil Wi-Fi IP: ens ofereixen més flexibilitat al nivell de la configuració. Són fàcils d'instal·lar i no necessiten cap mena d'obra sovint aquest tipus de càmeres són petites, tenen un sol cable, el d'alimentació de tensió, i són molt discretes.


Càmeres de vigilància infraroges: són les ideals per a espais amb poca llum, no només per a la nit. La càmera grava en blanc i negre si no compta amb res de llum per capturar les millors imatges.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat