L'alarma per a negoci i consells pràctics per evitar robatoris

L'alarma per a negoci i consells pràctics per evitar robatoris


La inseguretat és una cosa que preocupa tots els locals comercials, cosa que fa necessari contractar una alarma per a negoci i seguir una sèrie de precaucions per evitar robatoris en un negoci.


Les temporades en què més s'incrementen les vendes són així mateix aquelles en què els furts creixen tant en petits com en grans comerços de tot el país, i sobretot els últims anys per la crisi econòmica. Si has estat víctima de lladres a la teva botiga o vols protegir-te, segueix aquests consells:


✔︎ Precaució en els punts vulnerables del negoci com ara sortides d'emergència, emprovadors, punts morts i altres.


✔︎ Extrema les mesures de seguretat en els productes més atractius per als lladres. Aquests s'han de trobar a prop de la caixa i si és possible en vitrines o amb alarmes que evitin que es robin.


✔︎ Compte amb un sistema de circuit tancat de videovigilància que puguin veure fàcilment tots els clients.


✔︎ Dóna formació als teus treballadors sobre com han d'actuar si veuen actituds sospitoses.


✔︎ Utilitza sistemes de control d'inventari i gestions: la majoria de robatoris succeeixen per persones que estan dins de l'empresa, per això és important controlar-ho tot bé.


✔︎ Instal·la una porta amb control d'accés per negar l'entrada a les persones que no et resultin de confiança.


✔︎ Tant la porta com l'aparador s'han de protegir amb persianes metàl·liques resistents que permetin que es pugui veure a través seu però que evitin que hi hagi intrusions.


✔︎ No acumulis molts diners en caixa, només el que es necessiti en el dia a dia.


✔︎ Si vens objectes de valor com ara smartphones o joies, quan mostris un guarda l'altre.


✔︎ Procura que t'acompanyi algú al tancament i deixa la caixa registradora buida i oberta per evitar que sigui forçada en cas de robatori.


✔︎ Compta amb una alarma de negocis connectada a una central receptora per dissuadir els lladres i estar assegurat en cas que finalment duguin a terme el robatori. L'empresa s'encarregarà de tot en cada cas. Les alarmes per a negocis són la millor manera de protegir la teva empresa.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat