Nou pany intel·ligent per a habitatges buits

Nou pany intel·ligent per a habitatges buits


RUVA SEGURETAT llança un nou pany intel·ligent capaç d'adaptar-se a les diferents necessitats del mercat d'habitatge buit. Aquest tipus de solucions estan en auge sobretot al sector de la seguretat i dominat per panys intel·ligents i alarmes a bateria. Hi ha la necessitat de protegir els habitatges i crear solucions sense connexió a internet i sense electricitat a l'apartament


Es coneix com a habitatges buits gran quantitat d'habitatges de diferent índole. Cal destacar, sobretot, els apartaments o cases turístiques, tant a la costa, com a ciutats o turisme rural, així com per exemple vivenda deshabitades, actius de bancs o cases en venda d'immobiliàries i segones residències. El nou pany s'adapta perfectament a totes aquestes circumstàncies diferents.


Un gran percentatge dels habitatges buits d'Europa no compten ni amb electricitat ni amb connexió a internet, per la qual cosa és necessari disposar d'una solució de pany intel·ligent que tingui la capacitat de tenir diferents funcionalitats de compartir claus electròniques sense necessitat d'estar connectada i sense que suposi un cost elevat per a l'arrendatari.


Pel que fa als apartaments de vacances, se sol tenir la necessitat de compartir la clau d'una forma instantània i sense necessitat de tenir contacte amb el llogat, sobretot actualment que gran percentatge dels lloguers es realitzen per internet a plataformes online com Airbnb, Booking, Home Away, Wimdu, FlipKey, Housetrip, Kindandcoe.


Nou pany intel·ligent per a habitatges buits


*No inclou IVA. Vigència fins a fi d'existències. Fullet comercial. No inclou instal·lació.


Nou pany intel·ligent per a habitatges buits


Per aquest motiu, és essencial tenir panys intel·ligents en què el propietari de l'habitatge pugui compartir la porta de la casa des de qualsevol lloc del món a qualsevol persona a través d'una clau electrònica, amb dates límits i sense connexió a internet . Addicionalment molts apartaments turístics es queden sense electricitat durant mesos, per exemple, esperant les vacances estiuenques. En aquest cas cal un pany que funcioni amb bateries i tingui una autonomia de més de 6 mesos.


Molts fabricants de panys electrònics compten amb servei al núvol, el qual té un cost per cada clau electrònica compartida cap als llogaters, depenent del tipus d'habitatge això pot no ser rendible, ja que per exemple per a una immobiliària o una empresa d'apartaments que compten amb força actius suposarien una despesa considerable. És per aquest motiu que el nou pany de RUVA SEGURETAT permet compartir el pany amb un il·limitat nombre d'usuaris administradors i amb un il·limitat nombre de llogats amb dates concretes d'obertura sense cap cost addicional per cada clau electrònica, només caldrà fer la petita inversió inicial sobre la compra del pany.


Nou pany intel·ligent per a habitatges buits


D'altra banda, també és habitual que els actius de bancs i cases en venda per immobiliàries necessitin aquest tipus de cilindres electrònics, els comercials d'habitatges solen portar aparatosos clauers amb gran multitud de claus on buscar la clau correcta es pot convertir en una tasca àrdua, per aquest motiu tenir en aquests habitatges buits panys electrònics que tinguin la capacitat d'obrir amb una aplicació de mòbil, sense límit de panys i poder-los col·locar per noms del carrer, fa que aquests cilindres europeus intel·ligents es converteixin en productes indispensables per a aquesta casuística.


El pany intel·ligent de RUVA SEGURETAT és capaç de solucionar qualsevol tipus d'instal·lació que contempli el que s'ha esmentat anteriorment. És un cilindre europeu de 35x35 mm que pot reemplaçar el pany habitual en una instal·lació senzilla de menys 5 minuts. Compte amb 3 bateries CR123A que li promocionen una autonomia de fins a 6 mesos amb 10 obertures diàries.


Nou pany intel·ligent per a habitatges buits


La vostra connectivitat Bluetooth fa que es pugui connectar a qualsevol Smartphone Android o iOS i realitzar l'obertura a través de l'APP. Aquesta connexió només és necessària a l'hora d'obrir la porta, ja que totes les característiques de compartir el pany amb tercers, ja sigui altres administradors o llogaters es realitza totalment en remot i sense connexió al pany. Aquesta informació es guarda al núvol del fabricant i quan un usuari té a la seva Aplicació el pany agregat és quan li traspassa la informació.


Amb tots aquests aspectes de configuració sense connexió, es converteix en el millor pany per a habitatges buits, actius de bancs, pisos en venda d'immobiliàries i sobretot en l'opció més assequible i essencial de pany intel·ligent per a apartaments de vacances o cases rurals , en què el propietari del pis no haurà de compartir cap clau física i configurarà un accés durant un període determinat, després d'acabar aquest, el pany s'eliminarà automàticament del telèfon intel·ligent del llogat.


Nou pany intel·ligent per a habitatges buits


Des de RUVA SEGURIDAD, oferim el nou pany intel·ligent amb cilindre europeu més econòmica del mercat, amb bateries incloses i sense necessitat de connectar-se a internet. La solució que s'adapta a qualsevol necessitat d'habitatges buits.


Ruva Seguridad pany intel·ligent, veure a YoutubeRuva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat