Ofertes a Cambres de Seguretat i Video vigilància des de 99€

Les càmeres de seguretat es poden utilitzar tant a l'exterior com a l'interior, per a les funcions de vigilància, protecció d'edificis, persones, vehicles, vandalisme etc.


Amb el nostre entorn protegit i més segur, l'augment de la tranquil·litat de clients i els empleats ens generarà més beneficis en el nostre negoci amb un augment de trànsit més comercial.


A Ruva Seguridad disposem d'una àmplia varietat de càmeres de seguretat per a totes les necessitats i per a qualsevol tipus de negoci


Les Cambres de seguretat Dia/Nit ens proporcionaran una bona qualitat d'imatge durant tot el dia, ia la nit quan realitza la commutació de blanc i negre, proporcionés millors imatges gràcies als llums infrarojos de la mateixa càmera.

p>

Ofertes a Cambres de Seguretat i Video vigilància des de 99€


Càmeres de seguretat compactes amb infrarojos per a instal·lacions principalment a l'exterior amb les necessitats de poder visualitzar-les de manera nocturna, es podran adaptar a qualsevol tipus d'instal·lació de vídeo vigilància i de seguretat amb necessitats de visualització nocturna, tenint la millor relació qualitat preu.


Ofertas en Cámaras de Seguridad y Video vigilancia desde 99€Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.com
iso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat