Sistema d'analítica de vídeo i sistemes de videovigilància

Sistema d'analítica de vídeo i sistemes de videovigilància


La instal·lació de càmeres de seguretat i anàlisi de vídeo és un segment de la informàtica en ràpid creixement. Els nostres tècnics utilitzen tant les eines tradicionals com el programari creat a mida per integrar ràpidament els productes a la infraestructura de seguretat existent, cosa que permet la màxima eficàcia en la supervisió, la vigilància i l'anàlisi. Treballem amb clients de tots els nivells, des de corporacions multinacionals fins a petites empreses, dissenyant sistemes que s'adapten a les vostres necessitats úniques.


La nostra empresa és un proveïdor líder de càmeres de seguretat i anàlisi de vídeo. Com a part del nostre model de negoci ens especialitzem en la instal·lació d'aquests sistemes de seguretat per protegir la vostra llar i negoci. Amb els nostres equips de darrera generació som capaços d'oferir resultats de vídeo sense precedents.


La instal·lació de càmeres de seguretat, l'anàlisi de vídeo i la gestió del sistema de CCTV han de ser realitzats per un professional format i certificat. Tenim més de 20 anys d'experiència en aquest camp i podem adaptar els nostres serveis a les necessitats de la vostra empresa.


Es tracta d'un paquet complet d'instal·lació de seguretat. El paquet inclou la instal·lació de càmeres i anàlisi de vídeo, així com consultes amb els seus especialistes en informàtica i/o personal in situ per ajudar a dissenyar un sistema de vigilància per càmera eficient i eficaç.


Proporcionem serveis d'instal·lació de càmeres de seguretat, anàlisi de vídeo i supervisió a empreses i propietats. Conegueu més sobre les nostres capacitats, antecedents, missió i visió.


Podem ajudar a identificar les àrees que requereixen seguretat addicional, incloent portes, finestres i carrerons. A continuació, podem instal·lar sistemes complets de videovigilància i controls a un preu molt competitiu.


Aquest servei cobreix la instal·lació de càmeres de seguretat i anàlisi de vídeo. Els nostres tècnics realitzaran la instal·lació in situ, les proves i els recorreguts per garantir una transició sense problemes a les seves instal·lacions.


La seguretat és una de les prioritats principals per a la majoria dels administradors i propietaris d'immobles. A RUVA SEGURETAT, oferim la millor instal·lació de càmeres de seguretat i anàlisi de vídeo del sector per ajudar a tenir la tranquil·litat de saber que la seva propietat està segura les 24 hores del dia.


El nostre departament d'instal·lació us pot proporcionar sistemes de càmeres d'alta seguretat i anàlisi de vídeo. Hem treballat en centenars de projectes de vigilància, a més de tenir anys d'experiència en la instal·lació de sistemes de videovigilància a tota la regió.


Us assessorem gratuïtament per ajudar a trobar la solució adequada. Oferim la instal·lació de càmeres i anàlisi de vídeo, així com assistència tècnica in situ. Els nostres serveis inclouen:


Oferim serveis d'instal·lació de càmeres de seguretat i anàlisi de vídeo. Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix per obtenir més informació.


Els nostres tècnics qualificats instal·laran múltiples càmeres de seguretat, sensors de temperatura i moviment, i molt més. També podem dissenyar un sistema personalitzat adaptat a les vostres necessitats específiques.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat