Sistemes antifurt per a farmàcies

Sistemes antifurt per a farmàcies

Les farmàcies i perfumeries tenen molts clients i estan plenes de prestatgeries amb articles amb un alt valor econòmic que tempten molt els delinqüents. Actualment, les Farmàcies són un comerç modern, que compta amb medicines, productes de neteja, perfums, productes de cosmètica, productes per a nadons, etc. En la venda d'aquests productes, es mostren molt al client per fomentar-ne la compra, i per això hi ha alts nivells de furts.


RUVA SEGURIDAD prospera constantment en els seus sistemes antifurts per a perfumeries i farmàcies, amb productes que redueixen el robatori del que es ven en aquests negocis i protegeixen millor productes de perfumeries i farmàcies.


Sistemes antifurt per a Òptiques


Les pèrdues desconegudes en negocis d'òptiques han augmentat cada any, ja que els delinqüents intenten robar els productes més costosos, atractius i nous per fer-los servir personalment o vendre'ls a un bon preu.


RUVA SEGURIDAD disposa dels millors i més avançats sistemes antifurts per a òptiques per protegir aquest tipus d'articles amb una àmplia gamma d'articles.


Sistemes antifurt per a Biblioteques


A tot arreu a les biblioteques ens trobem amb àmplies zones on es pot ocultar i manipular objectes per furtar posteriorment.


Per això, la gran majoria de les biblioteques s'estan recorrent a sistemes antifurt amb què garantir la protecció de DVD, CD, llibres, ordinadors. La gran quantitat de productes de sistemes seguretat de RUVA SEGURETAT brinda les solucions més completes a les biblioteques d'avui dia.


Sistemes antifurt per a botigues de tèxtil


Tota la roba i complements solen ser un blanc ideal per als delinqüents, molt més que un altre tipus de sectors, les botigues de roba permeten la fàcil manipulació de roba en emprovadors, donant als lladres un més fàcil furt dels productes de la botiga.


RUVA SEGURIDAD compta amb una àmplia experiència en el mercat de sistemes antifurts per a botigues de tèxtil que ofereix als seus clients una gamma molt àmplia de solucions amb què proporcionar més seguretat als seus productes i gran quantitat d'accessoris i etiquetes antifurt que fan més difícil la manipulació dels productes.


RUVA SEGURIDAD disposa de solucions innovadores en sistemes antifurts per a la protecció de qualsevol tipus d'article.


Sistemes antifurt per a botigues d'esports


Les botigues on es venen productes esports són un blanc molt temptador per als lladres pel fet que tenen una àmplia gamma de productes de moda de diverses marques. Això pot ser molt atractiu per a molts lladres que poden voler vendre'ls pel seu valor o utilitzar-los.


RUVA SEGURIDAD compta amb una gran gamma de sistemes antifurts per protegir productes d'aquestes botigues com raquetes, pales, calçat, peces de roba d'esport i molt més.


Sistemes antifurt per a Supermercats i Begudes


Les botigues de supermercats, licors i vins compten amb una gran quantitat de productes i clients que entren i surten del seu establiment cada dia, per la qual cosa solen ser un blanc fàcil per a lladres. Les estadístiques indiquen que tenen un alt nivell de furts.


Ruva Seguridad té una àmplia gamma de sistemes antifurt per a supermercats amb què garanteix la protecció de la majoria dels productes exposats en supermercats i negocis de begudes, així com permet integrar les etiquetes de seguretat des del seu origen de fabricació.

p>

El gran esforç que fan alguns comerços per prevenir que es robin licors i begudes cares, però aquests segueixen fent-se.


Les vitrines i taulells tancats amb clau impacten negativament en les vendes i no donen bona imatge. Per això, es requereixen noves mesures per controlar furts sense incidir negativament en les vendes.


RUVA SEGURIDAD té sistemes de seguretat per a begudes compta amb protectors de seguretat per a ampolles que permeten exposar productes sense cap risc per robatori.


Sistemes antifurt per a botigues de bricolatge


En l'actualitat, les grans superfícies de bricolatge solen ser un objectiu senzill per robar eines manuals, elèctriques o electròniques, a més de tot tipus d'eines que s'exposen en aquestes botigues de bricolatge.


RUVA SEGURIDAD


 • Sistemes antifurts per a comerços
 • Sistemes antifurts per a Joguines
 • Sistemes antifurts per a botigues de Bricolatge
 • Sistemes antifurts per a Perfumeries
 • Sistemes antifurts per a Farmàcies
 • Sistemes antifurts per a botigues d'Esports
 • Sistemes antifurts per a botigues de Tèxtil
 • Sistemes antifurts per a Òptiques
 • Sistemes antifurts per a Supermercats
 • Sistemes antifurts per a botigues de Begudes
 • Sistemes antifurts per a Joieries
 • Sistemes antifurts per a botigues d'Electrònica - Sistemes antifurts per a Llibreries
 • Sistemes antifurts per a Biblioteques
 • Sistemes antifurts per a Gasolineres

Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat