Sistemes de Gravació i Gestió de CCTV

Sistemes de Gravació i Gestió de CCTV

Amb la tecnologia digital als circuits tancats de televisió es poden fer múltiples operacions.


Permeten l'enregistrament continu, per esdeveniment i combinat continu/esdeveniment, i és possible configurar independentment cada canal. Fàcil accés remot mitjançant explorador web. Detecció de moviment: augmenta automàticament la velocitat d'enregistrament per capturar tots els detalls de l'esdeveniment. Cada usuari del sistema pot tenir diferents nivells daccés a les funcions. Disposeu de notificació per correu electrònic per informar l'administrador del sistema.


La gamma de gravadors digitals és molt àmplia, depenent de les prestacions, ús i tipus d'instal·lacions.


Sistemes d'enregistrament i transmissió d'imatges per a petites instal·lacions. Gravadors competitius, no ha de ser escàs en prestacions, els ràpids avenços tecnològics fan que la tecnologia estigui a l'abast de tot tipus d'instal·lacions. Fins i tot les que requereixen un pressupost ajustat poden alhora garantir el funcionament correcte garantint la seguretat de l'aplicació més modesta.


Sistemes d'enregistrament i transmissió d'imatges per a petites i mitjanes instal·lacions. Ofereixen unes característiques i un rendiment excel·lents, similars a les dels sistemes corporatius, el cost dels quals és molt més elevat. Rendiment corporatiu en un DVR convencional amb enregistrament en temps real i qualitat de resolució.


Sistemes d'enregistrament i transmissió d'imatges per a mitges i grans instal·lacions. La gamma de solució completa d'enregistrament digital permet als clients millorar la funcionalitat de la seva solució de CCTV. Qualitat d'enregistrament JPEG o MPEG-4, sistemes d'emmagatzematge massiu, sistemes de cascada, programari opcionals d'accessos, integració o gestió múltiple.


Sistemes d'enregistrament i transmissió d'imatges per a grans instal·lacions d'altes prestacions. Són sistema d'enregistrament digital híbrid. El sistema està dissenyat per gravar, reproduir i transmetre vídeo analògic i/o IP, canals d'àudio i un canal de dades. Actualització de novetats que milloren el rendiment i augmenten l'eficàcia i la facilitat d'ús d'aquests DVR. La gestió de càmeres IP incorporant múltiples solucions, detecció de moviment, sabotatge de càmera, lectura de matrícules, així com la cerca d'esdeveniments gravats.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat