Videovigilancia

Videovigilancia

La videovigilància ens permet veure la imatge en directe de casa nostra o negoci des de qualsevol part del món, a través d'Internet, utilitzant un ordinador, mòbil o tauleta.


Els sistemes de videovigilància es componen, fonamentalment, d'un gravador digital, un disc dur on desar els enregistraments i les càmeres necessàries per vigilar el lloc desitjat. L'enregistrador es connecta a un router ADSL i ens permet veure la imatge de les càmeres des de qualsevol lloc, sense importar el lluny que estiguem.


Per a què serveix la videovigilància?


Els usos que es poden donar a un sistema de videovigilància són molt variats segons el tipus d'usuari que els manegi. Són tan versàtils i importants que acaben resultant fonamentals per a qualsevol persona que vulgui viure tranquil·la i amb seguretat 24 hores, sigui on sigui.


Per a propietaris d'un negoci:


Si vostè té un negoci sap com n'és d'important la seguretat. Amb elssistemes de videovigilància pot vigilar els seus empleats, comprovar que tot marxa correctament i assegurar el tracte correcte amb els clients. A més, si passa qualsevol incidència (robatoris, furts a la caixa, baralles, etc) sempre pot recuperar els enregistraments.


Per a treballadors:


Cada vegada els treballadors hem de passar més temps fora de casa i això fa el nostre habitatge més vulnerable a robatoris i assalts. Amb un kit de videovigilància podrem veure com està casa nostra en tot moment, veure el comportament dels empleats de la llar o fins i tot verificar que els nostres fills estan bé.


Per a persones que viuen soles:


La videovigilància és perfecta per a aquelles persones que li agrada saber qui truca al telèfon abans d'obrir o fer seguiments rutinaris del comportament del jardiner o el servei domèstic. També és molt útil per a persones grans que necessiten seguretat però volen continuar mantenint la seva independència.


Ús especial en guarderies


Els pares que deixen els seus fills a escoles bressol cada vegada sol·liciten més l'ús de sistemes de videovigilància. Així ells poden veure el que fan els seus fills durant el matí, comprovar que tot va bé i, en el cas que hi hagués algun problema (caigudes o que el nen sembli desatès quan arriba a casa) els enregistraments es poden recuperar en qualsevol moment.


Si vol saber quin sistema de videovigilància és el més adequat per a vostè, no ho dubti més i truqui'ns. Estem encantats d'atendre'l.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat