Avantatges d'alarmes per a casa

Avantatges d'alarmes per a casa


Els sistemes d'alarmes per a la llar estan compostos per diversos dispositius que es troben estratègicament localitzats a l'immoble i el protegeixen davant d'intrusions.


El primer pas és dissuadir els lladres per evitar que vulguin entrar la vivenda. Si entreu, l'alarma els detecta i es produeix el salt d'alarma a la central receptora d'alarmes perquè engegui el protocol d'actuació.


Hi ha molts avantatges que proporcionen els sistemes d'alarmes per a cases, així que us comentem les principals:


▶︎ Dissuasió: els lladres que no tenen equips de protecció tenen molts menys problemes per entrar i tenen més temps per robar.


▶︎ Protecció: quan es té un sistema d'alarma per a la llar, el temps d'actuació que tenen els lladres és molt baix. Des que es detecta el lladre i salta l'alarma fins que la central receptora ho comprova passen només uns segons, cosa que fa que l'avís a la policia sigui molt ràpid traient temps per actuar als intrusos i evitant danys materials i personals.


▶︎ Tranquil·litat: una alarma connectada a una central receptora us brinda una tranquil·litat absoluta ja que la companyia de seguretat s'encarrega de gestionar i supervisar tot el procés si l'alarma salti sense necessitat que el propietari de l'habitatge es trobe allà.


▶︎ Control d'accessos: aquesta funcionalitat és pràctica ja que registra les entrades i sortides de l'habitatge. Permet controlar l'horari de fills i empleats de la llar.


▶︎ Ajuda: les alarmes no només eviten les intrusions sinó que en cas qualsevol emergència mèdica la central receptora respon i assisteix al client per enviar immediatament qualsevol servei que necessiti.


▶︎ Seguretat: hi ha a més detectors d'incendi o inundació que poden ser de gran auxili per evitar desastres.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.com
iso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat