Avantatges de contractar una alarma per a local comercial

Avantatges de contractar una alarma per a local comercial


Un robatori o atracament en negocis que atenen el públic poden produir perill i situacions et tensió per a empleats i clients, de manera que tenir una alarma en un negoci proporciona molts avantatges. Els robatoris poden posar en perill la teva integritat física a més de l'economia del teu negoci.


Són moltes empreses les que estan obligades a tenir un sistema de seguretat connectat a una central receptora, mentre que altres ho fan per seguretat del seu negoci.


Hi ha certs sectors amb més possibles robatoris, encara que és cert que qualsevol activitat està exposada a possibilitat que es robi al negoci. Per això una alarma per al local d'un negoci té molts beneficis:


✔︎ És dissuasori: el millor seria no haver d'usar el sistema de seguretat evitant que els lladres es trobin temptats a atacar el negoci. Per això, les plaques dissuasòries es poden convertir en una bona ajuda, ja que preferiran anar a un altre lloc no protegit que un que té una alarma connectada a una CRA.


✔︎ Protecció les 24 hores: Protegeix el negoci les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any, fins i tot encara que el negoci no estigui obert.


✔︎ Polsador SOS i Antiatracament: Si es produeix una situació d'emergència, els botons SOS avisaran la central receptora perquè activi el protocol d'acció i envieu l'avís a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, ambulància, bombers i qualsevol servei d'ajuda que calgui.


✔︎ Control d'entrades i sortides: podeu veure qui entra i surt del negoci en qualsevol moment, controlant entrades sospitoses o la productivitat dels empleats.


✔︎ Estalvi a l'assegurança: tenir un sistema de seguretat permet tenir una quota d'assegurança de comerç més econòmica, ja que el negoci està més protegit.


Aquests són molts dels avantatges de contractar una alarma per a un local comercial.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat