Avantatges de les alarmes d'habitatges connectats a una central receptora

Avantatges de les alarmes d'habitatges connectats a una central receptora


Hi ha una raó per tenir alarmes connectades a una central receptora a la casa o empresa, en lloc de les alarmes sense quotes, per això comentarem les principals diferències entre elles i el nivell de protecció que brinden.


Si instal·les una casa és perquè vols protegir-la tant si hi ha gent com si és buida, i per això cal tenir algú darrere quan tu no estàs disponible o no ho pots fer. Per això, el millor és contractar alarmes per a habitatges connectats a una Central Receptora d'Alarmes.


La Central Receptora és el lloc des del qual es gestionen i controlen tots els avisos dels equips connectats, per la qual cosa si t'interessa tenir una alarma connectada el pots contractar en una companyia de seguretat. La seva millor característiques és que quan salta l'alarma monitoren i analitzen l'activitat des de la central i si és per una intrusió truquen a la policia ia qui calgui. La connexió és generalment via GSM amb instal·lació feta per un tècnic proveït per l'empresa subministradora.


Els principals avantatges de les alarmes d'habitatges connectats a una central receptora són:


▶︎ Alt nivell de seguretat: el més alt que hi ha al mercat, perquè fins i tot hi ha empreses que compten amb un vigilant que va al domicili a comprovar el que passa.


▶︎ Confiança: Les alarmes de casa que es connecten una CRA tenen el suport d'un equip de professionals molt qualificat que t'assessora en quin és el millor sistema per a tu, instal·la i comprova que funciona fent totes les proves necessàries. Compleix, a més, la normativa vigent.


▶︎ Tranquil·litat: la Central Receptora d'Alarmes treballa tot el dia cada dia per protegir tots els seus clients, per la qual cosa respondran ràpid i amb eficàcia en qualsevol moment fent el que calgui segons el cas.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.com
iso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat