Càmeres amb vídeo anàlisi

Càmeres amb vídeo anàlisi

El Video Anàlisi és un Sistema infal·lible que treballa com un guarda de seguretat i vigilància electrònic. No té punts cecs ni descansa mai. Detecta moviment, i funciona tant de dia com de nit. Diferència entre vehicles, persones i animals i dóna l'alarma quan hi ha situació de risc, a més d'oferir el registre continu de vídeo que ja atorga el sistema tancat de televisió.


Treballa en qualsevol entorn, amb una fiabilitat extraordinàriament alta, donant l'elecció de visualitzar el vídeo a temps real o bé els enregistraments i fotografies dels segons en què hi ha hagut moviment. Les imatges s'emmagatzemen al vídeogravador, però poden ser vistes des de qualsevol dispositiu a través d'Internet només per qui estigui autoritzat.


Si esteu interessats en aquest Sistema de Seguretat, a Ruva Seguridad us oferim una demostració en col·laboració amb el fabricant. D'aquesta manera podeu provar la tecnologia a les vostres instal·lacions.


Video anàlisi intel·ligent


youtube

En els darrers anys moltes empreses han apostat per aquest Sistema. La inversió es recupera abans dels dos anys si tenim en compte el cost d'un o diversos vigilants de seguretat. Les càmeres emprades a l'vídeo anàlisi arriben fins als 500 metres amb una precisió sorprenent. A més, és totalment compatible amb la supervisió d'un vigilant.


Finalment, cal destacar que el sistema també discrimina entre el material, avisant de qualsevol producte, palet o contenidor extraviat o perdut.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat