Càmeres de vigilància

Càmeres de vigilància


Els sistemes de CCTV consisteixen en circuits tancats en què tots els seus components es gallen connectats directament i compta amb un nombre limitat de teleespectadors. Pot tenir una o diverses càmeres de vídeo vigilància que es connecten a tants monitors de televisió com calgui que reprodueixen les imatges que capturen les càmeres. Per millorar el sistema CCTV es pot connectar el sistema a altres components com són vídeos o ordinadors. Les càmeres solen col·locar-se en un lloc fix encara que també poden sostenir-les una persona o instal·lar-se en un vehicle. En la moderna tecnologia d'avui dia, aquestes càmeres es controlen de forma remota des d'una sala de control on es configura qualsevol ajustament que sigui necessari.


Els sistemes poden comptar amb opcions tan diverses com operacions per ordinador, visió nocturna i detecció de moviments. Quan alguna cosa es troba fora dels paràmetres habituals, el sistema es posa en alarma. Amb els detectors de moviment es pot conèixer si a la zona hi ha qualsevol persona o element en moviment. La claredat amb què es poden veure imatges és molt bona, ja que fins i tot els nivells més foscos es poden aclarir. Per això, els CCTV són sistemes que brinden els nivells de confiança més grans per vigilar l'espai que vulgui.


Els sistemes de CCTV garanteixen la visió d'esdeveniments en qualsevol moment i hora, permetent que es pugui controlar remotament el sistema des d'un centre de seguretat o telèfon mòbil. A RUVA SEGURIDAD tenim solucions de Video Vigilància.


✔︎ Cambres mòbils

✔︎ Sistemes matricials.

✔︎ Sistemes d'il·luminació infraroja.

✔︎ Sistemes amb vídeo IP.

✔︎ Sistemes amb alta qualitat en resolució HD.

✔︎ Sistemes d'anàlisi d'imatge.

✔︎ Transmissió d'imatges per a centres de control, CRA.

✔︎ Visió d'esdeveniments i control remot un smartphone o dispositiu mòbil.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat