Dahua: Sistemes de Videovigilància

Dahua: Sistemes de Videovigilància

DAHUA Technology, és una marca líder al sector que ens ofereix solucions avançades per a videovigilància, com la seva sèrie front-end, back-end, amb pantalla, programari i solució intel·ligent de trànsit.


Amb un fort equip de R+D compost per més de 2000 professionals i establerta a Àsia, les Amèriques, Europa, Oceania i Àfrica, DAHUA té com a principal objectiu maximitzar el valor per a tots els seus clients i usuaris, oferint els millors productes de la mà del millor servei.


A dia d'avui, són nombrosos els projectes importants que compten amb càmeres de vigilància DAHUA a nivell mundial i la companyia ha estat reconeguda al rànquing de seguretat Top 10 a la Xina durant nou anys consecutius. DAHUA compta amb el reconeixement de tots els mitjans especialitzats, gaudint de la quota de mercat més gran d'acord amb l'informe global IMS 2012.


Si voleu obtenir més informació per instal·lar-vos un sistema DAHUA de videovigilància a Barcelona, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres omplint el nostre formulari de contacte o bé, trucant al, 934 647 969. Des de RUVA Seguridad, us assessorarem sense cap mena de compromís.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat