DVR, NVR o NDVR

Saps on es troba la diferència entre un DVR, un NDVR i un NVR?


Hi ha tres diferents tipus de videogravadors actualment al mercat, i es poden diferenciar en el tipus de càmeres que es connecten.


Les funcions principals que té un gravador de vídeo són dues:


- Digitalitzar les imatges que vénen de les càmeres que es connecten.

- Comprimir les imatges amb còdec, sobretot H264.


DVR, NVR o NDVR

La diferència entre els tres tipus de gravadors és la que hem dit, i destaquem:


- DVR (Digital Video Recorder): El DVR clàssic sol funcionar amb les càmeres analògiques, que envien el senyal de vídeo al DVR perquè les digitalitzi i sol ser també el més econòmic. N'hi ha de bona qualitat a bon preu ia més tenen moltes novetats com a connexió a alarmes, streaming i més. S'utilitza el cable RG59 per instal·lar-lo, encara que també UTP amb transceptors de vídeo.


- NVR (Network Video Recorder): Videogravador de xarxa, on hi ha càmeres IP. Al sistema IP les imatges arriben ja codificades al gravador. Té més preu però també més qualitat. Es basa en PC o en sistemes autònoms usant cable UTP (més barat que RG59) o wifi per instal·lar les càmeres.


- NDVR (Network Digital Video Recorder): El NDVR és un videogravador híbrid amb capacitat per combinar ambdues tecnologies. Hi ha entorns on es poden aprofitar les instal·lacions analògiques combinant amb els avantatges de la tecnologia IP.


En la majoria d'entorns, instal·lar DVR amb càmeres analògiques és l'opció que recomanem, encara que comptes més prestacions les instal·lacions IP podrien ser la solució. Podem trobar-nos càmeres IP PTZ* a preus molt econòmics, encara que la majoria solen ser per a entorns domèstics o molt bàsics. És millor consultar amb experts per obtenir un millor assessorament.


*Les càmeres PTZ són les que combinen la rotació sobre eix horitzontal i vertical amb funcions de zoom. Pan-tilt-zoom, rotació de pla vertical (tilt) combinació de rotació en pla horitzontal (panning) i apropar-se o allunyar-se (zoom).Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat