Els cartells dissuasius a les alarmes per a casa

Els cartells dissuasius a les alarmes per a casa


Els cartells dissuasius són importants per a les alarmes de la llar ja que permeten dissuadir els lladres. Es posen a l'exterior d'habitatges o negocis protegits per informar intrusos que hi ha una alarma a l'immoble. El que aconsegueixen és que molts lladres no vulguin accedir-hi per por de ser detectat per l'equip de seguretat de l'empresa.


Els cartells es troben fabricats per materials com PVC escumat o forex de policarbonat amb gran resistència i qualitat. Les seves tintes estan preparades per a les inclemències meteorològiques. També estan pensats per veure's de manera clara nit i dia.


Els immobles amb alarma perquè col·loquen als exteriors aquestes plaques tenen un menor índex de robatoris ja que els lladres prefereixen aquelles cases que no tenen un sistema de seguretat. Seleccionar immobles que es trobin absents protecció incrementa substancialment les probabilitats d'èxit.


Entre les principals funcions dels cartells dissuasius podem destacar:


✔︎ Poder de Dissuasió: són el primer obstacle per a lladres, ja que les cases amb alarmes tenen menys probabilitats de patir robatoris. Els cartells han d'estar a llocs molt visibles perquè els lladres els vegin i no vulguin entrar a robar a la casa.


✔︎ Ajuda: la millor manera de trucar al propietari d'una casa on es produeix un robatori és trucant a la companyia de seguretat que té les dades personals i pot ajudar policia i qui ho necessiti . A més, es poden veure altres recursos com imatges o vídeos si se'n tenen.


✔︎ Prevenció: els veïns o policia poden trucar a la companyia de seguretat per solucionar més fàcilment qualsevol inconvenient que es pugui produir a l'habitatge.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.com
iso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat