Els inhibidors de freqüència Com funcionen i com combatre'ls?

Els inhibidors de freqüència Com funcionen i com combatre'ls?


Els inhibidors de freqüència són molt pràctics per als serveis policials i militars ja que eviten que determinats aparells que reben senyal puguin comunicar-se al radi que cobriran.


És molt usada per bandes d'atracadors per accedir molt millor a llars i comerços que disposin de sistemes de seguretat.


Els inhibidors de freqüència aconsegueixen que aquestes alarmes siguin inútils en el temps que els lladres romanguin a l'habitatge o el negoci perquè eviten tot contacte amb la central receptora d'alarmes que s'encarrega de donar avís a la policia. Els intrusos es troben en un lloc fora de senyal perquè no quedi constància que són al lloc protegit.


L'inhibidor de freqüència permet que deixin de funcionar amb normalitat les alarmes amb comunicació GMS per la qual cosa cal tenir un sistema d'alarmes que eviti això per seguir enviant senyals a la central receptora d'alarmes i que els lladres tinguin més difícil fer el robatori.


És important equiparar negocis i llars amb els sistemes més innovadors preparats per combatre sabotatge de senyals i garantir tant la protecció de béns i persones. Són com les altres càmeres però amb la característica que seguiran enviant senyal a la centraleta encara que els intrusos intentin tallar la comunicació.


És clau a més d'això comptar una alarma que compti amb una gran durada de bateria i tenir controlada la seguretat per mitjà de telèfon intel·ligent o tablet per assegurar-se que funciona correctament.


L'ús de la tecnologia s'ha estès a tots els nivells, per això les millors característiques de seguretat hi inverteixen molt.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat