Els mètodes de robatori més habituals a les llars

Els mètodes de robatori més habituals a les llars


Des de RUVA SEGURIDAD us comentem alguns dels mètodes de robatori més comuns:


Bumping: Aconsegueixen que salti el bombí del pany fàcilment amb una clau mestra que és introduïda i amb uns copets fan que els cilindres del bombí obrin la porta.


Gançua: Amb el rosell es força la porta perquè s'obri manipulant sistemes interns de bloqueig del pany.


trepant: Els lladres foraden una mica el marc de la finestra per poder introduir un filferro amb què enganxar la maneta aconseguint així que s'obri la finestra sense fer soroll i evitant que s'alerti a els ocupants de casa i veïns.


Impressioning: Els lladres copien la forma de la teva clau amb una planxa d'alumini deformable, la posen al pany on es graven les osques fent una còpia i obren sense forçar.


Iman: Serveix per girar la clau que està posada i així obrir el pany.


Marcador: Posar petits plàstics en el marc de la porta esperant uns dies per veure si hi segueixen o no. Si segueixen és que la casa està deshabitada.


Escalament: És la forma més arriscada que tenen els intrusos per accedir als habitatges. Els lladres s'atreveixen a enfilar-se per les parets fins a les teulades o es despengen des de dalt per entrar per les finestres.



Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.com



iso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat