Els riscos de no posar alarma a casa

Els riscos de no posar alarma a casa


Posar alarma a casa és la decisió més intel·ligent per lluitar contra els robatoris que pugui patir un habitatge.


La decisió més intel·ligent per lluitar contra robatoris a casa teva és posar una alarma. Els lladres perfeccionen assíduament les seves tècniques de robatori, per la qual cosa cada cop és més complicat lluitar contra ells i cada dia hi ha 350 robatoris de mitjana a llars. Les empreses que instal·len alarmes i donen vigilància 24 hores amb sistemes connectats a CRA són les úniques que li poden donar una solució especialitzada per a la seguretat de casa i els seus.


Li comentem els riscos més grans de llars que no tenen alarma connectada a una central receptora d'alarmes:


▶︎ No tenir una alarma a l'habitatge connectat a una central receptora la fa més vulnerable i fa que sigui objectiu prioritari de lladres. Sempre preferiran cases no protegides.


▶︎ A cases deshabitades, mai se sap com es tornaran a trobar en arribar, i sense sistema de seguretat no es té control del que passa.


▶︎ No tenir alarma amb càmeres d'enregistrament d'imatge o vídeo o sensors de moviment que demostrin la presència d'intrusos fa que no es tingui proves del que passa, proves per identificar lladres o reclamar pèrdues.


▶︎ Sense alarma no hi ha ningú pendent que no hi hagi lladres i es protegeixi la casa i els seus habitants. Les companyies d'alarmes només poden dissuadir la presència d'intrusos, detectar-los si accedeixen i activar el protocol d'acció perquè la policia arribi ràpidament.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat