Instal·lació de càmeres a garatges i pàrquing

Instal·lació de càmeres a garatges i pàrquing


Instal·lacions de càmeres a garatges privats i públics


La videovigilància en garatges o cotxeres és bona idea per als propietaris del lloc que incrementen el valor de la seva assegurança contra risc i dels propietaris de cotxes o automòbils.


Hi ha una gran quantitat de càmeres de vigilància de vídeo a la vostra disposició. Cal saber quins són per triar el que s'adapta millor a vostè.


▶︎ Càmeres de seguretat ocultes: són càmeres que semblen objectes de la casa com un rellotge o un peluix o una planta que permeten gravar sense que ningú el descobreixi.


▶︎ Càmeres de seguretat sense fil Wi-Fi IP: més flexibles en la configuració i fàcils d'instal·lar per personal tècnic amb mínims coneixements en Informàtica. Són fàcils de moure, petites, tenen un cable i ofereixen la màxima discreció.


▶︎ Càmeres de seguretat amb connexió de cable CCTV: càmeres de seguretat per instal·lar de forma permanent. Si voleu controlar certa ubicació i no necessiteu canviar-la, podeu instal·lar aquesta càmera per part de personal amb coneixement al sector CCTV.


▶︎ Càmeres de seguretat infraroges: bones per a les àrees de poca llum i per a la nit. Permet l'enregistrament en blanc i negre en absència de llum per mostrar les millors imatges.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat