Instal·lació de càmeres en hotels

Instal·lació de càmeres en hotels


Els hotels, resorts, complexos de cabanes, bungalows i allotjaments de primera classe necessiten un sistema de seguretat amb càmeres per protegir els seus clients i empleats.


Té una gran quantitat de càmeres de vigilància de vídeo a la vostra disposició. Heu de conèixer quins són els tipus per triar el millor per al vostre hotel.


▶︎ Càmeres de seguretat ocultes: semblen objectes comuns, com ara un rellotge de paret en una botiga, una planta en un test, un peluix en una habitació, etc. Són ideals per gravar sense que altres ho sàpiguen.


▶︎ Càmeres de seguretat amb connexió de cable CCTV: càmeres de seguretat per instal·lar permanentment si voleu controlar certa zona, amb connexió a cable. Les han d'instal·lar persones que coneguin el rubro CCTV.


▶︎ Càmeres de seguretat sense fil Wi-Fi IP: La configuració és més flexible i les pot instal·lar fàcilment algú amb mínims coneixements informàtics. Es pot moure fàcilment, són petites, només tenen un cable i aporten total discreció.


▶︎ Càmeres de seguretat infraroges: ideals bones per a zones amb poca llum, ja que es grava en blanc i negre en absència de llum.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.com
iso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat