Instal·lació de càmeres en restaurants i bars

Instal·lació de càmeres en restaurants i bars


Instal·lacions de càmeres en restaurants, bars, cafès, patis de menjar, restaurants gurmet, shoppings, etc.


La videovigilància usant càmeres de seguretat IP o CCTV és ideal per a aquest tipus de llocs, ja que poden succeir molts riscos diferents. Canvia la clientela i els empleats, cosa que se suma als alts índexs de robatoris en aquests llocs. Un sistema de vídeo vigilància intel·ligent pot afavorir la prevenció de robatoris millorar la seguretat i la imatge del restaurant o bar.


Instal·lació de càmeres de seguretat al Restaurant


▶︎ Posar càmeres de seguretat IP o CCTV en àrees obertes com poden ser menjadors.


▶︎ Cambres IP o CCTV a la cuina us permeten controlar la seguretat i mantenir les vostres instal·lacions dins dels codis municipals de salut


▶︎ Cambres IP o CCTV a les rodalies de les entrades i sortides per aconseguir una imatge de cada client i visitant conforme van i vénen.


▶︎ Cambres IP o CCTV fixes, a prop de l'oficina de caixes fortes i caixes registradores per prevenir robatoris.


▶︎ Té una gran varietat càmeres de vigilància de vídeo per a vostè. Entendre els diferents tipus us ajudarà.


▶︎ Càmeres de seguretat ocultes: s'amaguen en objectes comuns com un rellotge de paret, una planta, un osset de peluix o qualsevol altra cosa amb què gravar sense que se n'assabenti ningú.

>

▶︎ Càmeres de seguretat sense fil Wi-Fi IP: ofereixen més flexibilitat en la configuració. Són fàcils en la seva instal·lació per part de personal tècnic amb coneixements mínims a Informàtica, fàcil de moure, comunment són petites, només té cable, el d'alimentació de tensió, i són discretes.


▶︎ Càmeres de seguretat amb connexió de cable CCTV: càmeres de seguretat per a supermanent instal·lació si es vol controlar un punt fix. Les han d'instal·lar persones amb coneixement a CCTV.


▶︎ Càmeres de seguretat infraroges: en zones de poca llum i no només a la nit. La càmera és capaç de gravar en blanc i negre si no té res de llum per capturar les millors imatges.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat