Instal·lació de cctv a Barcelona des de 99€

Com funciona un equip de vídeo vigilància?


La instal·lació mínima d'un equip de videovigilància de CCTV pot estar compost per una sola càmera o pot ser d'un gravador amb tantes càmeres com siguin necessàries. Aquest gravador se li pot afegir tota mena d'elements (més d'una càmera, sirenes, micròfons, monitors, entrades i sortides de senyals, etc.) fins a poder obtenir una instal·lació de vídeo vigilància molt complexa.


Instal·lació de cctv a Barcelona des de 99€


Per què serveixen el tipus de resolució de les càmeres de seguretat?


El format i la resolució de les càmeres de seguretat i vigilància determinaran amb quina mida i qualitat s'enregistren i es poden enviar les imatges al gravador de seguretat. Les càmeres de seguretat a més resolució tinguin molt millor serà la qualitat i nitidesa de l'enregistrament. Per no fer malbé ni distorsionar les imatges és també molt important que la qualitat del gravador DVR o NVR sigui d'acord amb la qualitat de les càmeres instal·lades. Si una imatge de càmera d'alta definició HD s'enregistra en un gravador de seguretat de baixa qualitat, el resultat serà de molt baixa qualitat.


Com puc veure els enregistraments de la meva càmera o gravador de seguretat?


Es podrà accedir als enregistraments de la càmera de seguretat IP o gravador o localment o si volem remotament. Podrem configurar el nostre equip de vídeo vigilància entrant al menú d'enregistraments de l'equip i podrem seleccionar quin dia i quina hora és la que volem visualitzar.


Com puc extreure els enregistraments?


Quan el nostre servei tècnic configura els equips de seguretat el programem perquè facin blocs de gravació de mitja hora. Per poder extreure un enregistrament només caldrà seleccionar quin tram és el que volem descarregar. Tots els enregistraments podran exportar-se a un Pen drive o al nostre PC. També hi ha la possibilitat de poder descarregar els minuts que desitgem per no haver de descarregar tot el tram gravat.


És possible que s'acabi el disc dur?


Tots els equips es configuraran perquè gravin forma cíclica. Un exemple: Un equip amb espai per poder enregistrar 2 mesos comença a gravar el dia 1 de Febrer. En arribar al dia 1 d'abril més o menys s'obri omplert el disc dur. Amb l'enregistrament que hem programat de forma cíclica el dia 1 d'abril s'enregistrarà sobre el dia 1 de Febrer. El dia 2 d'abril s'enregistrarà sobre el dia 2 de Febrer, i així contínuament de manera que sempre existiran dades des de la data present a un parell de mesos enrere.


Si estic veient els enregistraments l'equip deixés de gravar?


La resposta és NO. El funcionament dels enregistraments de les imatges és completament independent al de la visualització o en la reproducció dels enregistraments.


Com puc veure les càmeres al meu telèfon, Tablet o ordinador?


L'equip d'enregistrament ha d'estar connectat ha d'estar a un encaminador o switch configurat degudament. Si a més aquest router o switch està connectat a la xarxa dInternet serà possible veure la càmeres o càmeres des de qualsevol punt del món ia qualsevol hora. Només caldrà tenir una APP aplicació al nostre Telèfon o Tablet instal·lada que és completament gratuïta.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat