Instal·lar alarma a casa per lluitar contra les bandes organitzades

Instal·lar alarma a casa per lluitar contra les bandes organitzades


L'habitatge sol ser la inversió econòmica més important de la majoria de les persones, no obstant, i tot i així molts propietaris no instal·len alarma perquè pensen que no els aniran a robar.


Els robatoris a habitatges es produeixen darrerament per bandes organitzades que usen mètodes sofisticats com el mètode bumping o els inhibidors de freqüència. La durada dels robatoris a més és menys pel que és més complicat actuar a temps en cas que decideixin actuar al domicili. Per això, les empreses de seguretat ofereixen alarmes connectades amb la Central Receptora d'Alarmes juntament amb detectors d'inhibidors per evitar que es produeixi el robatori a casa o empresa. Instal·lar alarmes al domicili és l'única opció efectiva per frenar bandes organitzades i lladres amb efectivitat.


Els grups de lladres acostumen a estar guiats per algú que dirigeix ​​les operacions i altres persones que compleixen ordres, però no romanen gaire temps en un mateix lloc, per la qual cosa amb difícils de localitzar. No són com un altre lladres que tasten cases per veure la més complicada de robar, sinó que estudien els immobles i víctimes tenint en compte detalls importants a conèixer. Per això, no cal informar de gaires coses a les xarxes socials, ja que els lladres les utilitzen com a font d'informació. Les bandes organitzades cada cop estan més preparades.


Busquen articles com són mòbils d'última generació, joies, rellotges, vehicles, diners i molt més, coses amb fàcil sortida al mercat negre o de segona mà, fàcils en el transport i que els aportin un benefici econòmic. El millor per protegir-los és tenir un sistema de seguretat a casa ja que a més a més el dany econòmic d'un robatori pot ser gran, però també el dany físic o psicològic de les persones es pot veure afectat.


Tenir un sistema de seguretat a casa pot ajudar a dissuadir els grups de criminals d'instal·lar una alarma a casa que protegeixi habitants i béns de la llar. L'ideal és tenir un sistema de seguretat connectat a una CRA per a una protecció cada dia de l'any a tota hora, tenint així la garantia que hi ha algú darrere que vetlla per la pròpia seguretat a la llar.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat