L'alarma cap a casa punts a tenir en compte

L'alarma cap a casa punts a tenir en compte


Elegir l'alarma per a casa entre la gran quantitat de sistemes que hi ha al mercat pot ser una decisió complicada.


Conèixer amb certesa els tipus d'equips que hi ha o quin és el millor segons les necessitats de l'immoble són algunes de les qüestions més habituals entre els que volen contractar un sistema d'alarma per a la llar o l'empresa. Així, si la llar compta amb jardí o parcel·la no només necessitarà dispositius a l'interior, també haurà d'invertir en sensors perimetrals que en protegeixin l'exterior.


Hi ha molts factors a tenir en compte a l'hora d'escollir una alarma cap a casa:


Conèixer els punts vulnerables de la casa: és important prestar atenció a les finestres i portes per les quals poden accedir els intrusos. Abans de triar qualsevol sistema cal veure que l'empresa de seguretat brindi a l'usuari tota la informació necessària i us aconselli sobre els millors llocs on col·locar els dispositius i sensors.


La rutina de la casa saber el temps que la casa està deshabitada per veure quant és accessible a possibles lladres.


Comptar amb una empresa de seguretat de prestigi: de l'actuació de l'empresa depèn que la intrusió es converteixi en un problema o es quedi en intent de robatori, per això és important contractar-ne una bona empresa de seguretat que t'aporti solucions que t'ajudin a incrementar la seguretat de casa teva. Pots mirar opinions, parlar amb algú, conèixer la seva reputació i experiència, esbrinar els recursos de què disposen, etc.


Instal·lar un sistema connectat a una CR (Central Receptora): ja que sinó no hi ha ningú darrere que activeu el protocol d'acció per enviar la policia al lloc dels fets o ajudar en cas que passi alguna cosa.


Tenir un equip amb les següents prestacions: hi ha molts tipus de sistemes, per la qual cosa és complicat triar el que més s'adapta a les necessitats de la casa, per això cal tenir en compte els seus diversos aspectes i triar el millor sistema encara que sigui amb ajuda d'experts al sector com una bona empresa mantenidora. La connexió remota, enregistrament de vídeo o imatges, control d'accessos i altres són aspectes que cal tenir en compte.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat