L'alarma de casa i punts clau que no heu de descuidar

L'alarma de casa i punts clau que no heu de descuidar


Comptar amb una alarma instal·lada i no prendre altres mesures de protecció pot crear certa vulnerabilitat a la teva seguretat. Per exemple, si teniu una casa on viviu a la planta baixa amb l'alarma instal·lada però la finestra d'una habitació oberta facilitareu l'accés als lladres. Les alarmes per a la llar són molt importants per a la seguretat, però cal prendre altres mesures a grans.


Punts clau que no has de descuidar a casa teva:


1. Escala improvisada: si no tens reixes a la primera planta, podrien enfilar-se per la façana i obrir fàcilment les finestres.


2. Donar pistes a les escombraries: llençar caixa d'un portàtil, televisió, Tablet o el que sigui a les escombraries. Millor trenca les caixes i recicla-les.


3. No podar els arbres: Els lladres poden pujar per les branques i arribar a la terrassa o alguna habitació.


4. El dormitori principal: s'hi sol guardar objectes de més valor. Tria una altra habitació, posa una caixa de seguretat o guarda'l al banc.


5. Les Xarxes Socials: no avisis que vas de viatge a les xarxes socials.


6. Els lladres no sempre porten l'uniforme oficial: poden passar desapercebuts fent-se passar per altres professionals. Si veus alguna cosa sospitosa, avisa la policia.


7. Baixa il·luminació: Les cases sense llum solen ser blanc desitjat de lladres, per precaució posa sensors de moviment si s'acosta algú. pensin dues vegades abans d'intentar-ho.


8. Alarma de la llar: connecteu-la sempre que sortiu de casa, encara que siguin pocs minuts. No fa falta gaire per desvalijar una casa.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat