Les alarmes de seguretat per a negoci, tot el que has de saber

Les alarmes de seguretat per a negoci, tot el que has de saber


Més del 40% de robatoris d'immobles al país es produeixen en empreses, i no obstant moltes no tenen alarma de seguretat. Més de la meitat de robatoris són a comerços oberts al públic, un 32% a naus industrials i la resta a oficines i immobles diversos.


Com més obstacles hi hagi per al robatori, més difícil els serà fer-ho o tindran menys temps, per això és molt important que contractis un sistema de seguretat. Els lladres preferiran negocis sense protegir abans que altres. No dubtis a dedicar pressupost de l'empresa en seguretat, instal·lant una porta de seguretat, invertint en alarma per al negoci, protegint l'aparador amb reixes i bol·lards i molt més.


Les empreses poden perillar tant obertes com tancades com buides, i un robatori pot fer molt de mal a l'economia del negoci, a més de ser un perill per a clients i empleats. Els lladres van perfeccionant les seves tècniques amb impressioning, bumping, inhibidors de freqüència i molt més, per entrar al negoci sense sospita, fins i tot de vegades havent-hi persones al negoci. Cal crear un entorn de tranquil·litat per protegir l'economia del negoci i les persones.


Però, quins són els principals beneficis de les alarmes de seguretat per al negoci?


◉ Tenen un efecte dissuasiu evitant que els lladres entrin en negocis protegits si tenen altres opcions.


◉ Ofereixen més protecció, a causa del temps en què apareixen les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, pel fet que no els dóna gairebé temps d'actuar.


◉ La tranquil·litat que aporten en tenir el negoci protegit tot el dia cada dia de l'any.


◉ Et possibiliten controlar i portar un registre de les sortides i entrades al local dels teus empleats.


◉ La companyia de seguretat activarà el protocol d'actuació per al que calgui, per la qual cosa no t'has de preocupar de res.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat