Els avantatges de les alarmes perimetrals

Els avantatges de les alarmes perimetrals


Les alarmes perimetrals són probablement el sistema més efectiu per dissuadir els lladres i evitar intrusions en un habitatge. Els sensors estan estratègicament ubicats a llocs exteriors de l'immoble protegit per avisar si hi ha intrusos al voltant, a terrassa, pàrquing o jardí.


Els detectors són útils per evitar lladres i curiosos i impedir possibles intrusions. A més, donen molts avantatges pel seu petit sobrecost. Les alarmes perimetrals estan dissenyades per captar canvis de temperatura, moviment i presències que interfereixen en els feixos de llum que emeten els seus sensors.


Gràcies a aquesta tecnologia, detecten qualsevol intrús a menys de deu metres de l'habitatge fent que surt l'alarma que avisa els habitants i la companyia de seguretat. Però evitar falsos salts dalarma en cas docells o gossos de menys de 20 quilos. Es pot instal·lar una sirena exterior que alerti el lladre perquè fugi, si no hi ha una distància petita amb el veí.


Els millors detectors perimetrals poden capturar fotografies o vídeos del moment de la intrusió per enviar-los immediatament a la CRA i activar el protocol d'acció en cas que passi una intrusió. En la majoria dels casos és un fet dissuasori.


Tenir una alarma perimetral és sempre una decisió intel·ligent ja que és el mètode més efectiu per dissuadir lladres i per evitar possibles robatoris.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat