46 noves càmeres de vídeo ja funcionen a Madrid

46 noves càmeres de vídeo ja funcionen a Madrid

Després de rebre el vistiplau per part de la Comissió de vídeovigilància, on hi ha representats jutges, fiscals i policies, l'ajuntament de Madrid ja ha procedit a instal·lar 46 noves càmeres de vídeo vigilància, sumades a les 147 que ja estan repartides per tota la capital.


doms ruva seguridadEl model seleccionat en aquest cas, ha estat el conegut com a model DOMO, amb mobilitat a tots els angles, gran potència de zoom, lents d'alta sensibilitat per permetre la filmació nocturna i emissió en HD, amb la seva pròpia xarxa de fibra òptica que emet a les dependències policials del carrer Montera i al CISEVI (Centre Integral de Senyals de Vídeo), on es poden visionar totes les càmeres de vídeovigilància que té repartides per la ciutat l?ajuntament de Madrid. Les imatges romanen gravades, expliquen, durant un termini de set dies, abans de ser esborrades de manera automàtica, en cas de no veure's reclamades ni per la policia ni per cap jutge.


Pel que fa a les novetats tecnològiques que aporten aquestes càmeres, trobarem l'anomenat Programari Analític, que quan l'ull electrònic detecta avalots o conductes estranyes, com ara una multitud, una estampida o un altercat entre diversos individus, fa saltar una alarma que alerta immediatament la policia. Si és provada la seva utilitat, aquest sistema s'incorporarà a la resta de càmeres de vídeo de vigilància de tota la ciutat.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat