Pimes i comerços punts importants en comparar alarmes de negoci

Pimes i comerços punts importants en comparar alarmes de negoci


Elegir un sistema de seguretat per a una pime no és fàcil, molt menys si es vol comparar alarmes de negoci en què hi ha gran quantitat de possibilitats.


Actualment són moltes les pimes i negocis que no tenen instal·lat cap sistema d'alarma i la majoria solen ser un gran atractiu per als lladres que estudien molt bé com actuar abans de fer-ho, i per això busquen sobretot immobles sense sistemes de seguretat.


Tenir una alarma connectada a una central receptora és la millor manera de mantenir allunyats els lladres, i si ho fan la CRA activa el protocol d'actuació perquè arribi la policia i s'obtinguin proves per identificar els intrusos. Per això és important dedicar temps a triar una bona alarma de negoci per a pimes i comerços.


Protegir la mercaderia d'un negoci, els seus equips tecnològics i informàtics i els empleats només es pot fer amb una alarma. Però com que no tots són iguals, cal tenir en compte diversos aspectes:


▶︎ La naturalesa de l'immoble: No és el mateix protegir una casa que un negoci, ni tampoc una empresa que una altra.


▶︎ El sector: hi ha alarmes específiques sobre la base de l'activitat professional que es desenvolupa a l'immoble. Els sectors tenen necessitats diferents i requereixen diferents sistemes de seguretat per a empreses.


▶︎ La ubicació: els lladres sempre prefereixen actuar en zones amb poc tràfec de gent i baixa il·luminació. Per això, la localització de cada negoci és claf. No cal el mateix sistema en un polígon el cap de setmana que al barri més concorregut.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dóna el seu consentiment, també utilitzarem cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.