Principals beneficis de les alarmes a casa

Principals beneficis de les alarmes a casa


Tenir sistemes d'alarmes a casa és un esforç econòmic però els beneficis que aporten són molt més grans que el seu cost.


Al mercat hi ha una gran quantitat de companyies d'alarmes que proporcionen diferents configuracions per a totes les butxaques de manera que el cost de manteniment i instal·lació no és una excusa per no protegir la casa. Per conèixer les ofertes més interessants només cal tenir informació actualitzada que permeti obtenir una visió global de totes les existents.


En els darrers anys s'ha viscut un increment significatiu de la delinqüència, sobretot de robatoris a immobles. Gairebé qualsevol persona coneix un familiar o amic que ha patit algun robatori a casa, negoci, cotxe o carrer.


Moltes persones decideixen instal·lar una alarma a casa seva per evitar robatoris i protegir els seus béns i família. Però són vàlids els sistemes d'alarma que tenen connexió directa amb una central receptora (CRA) ja que protegeixen realment l'immoble. Per això, des de RUVA SEGURETAT recomanem que sempre es contractin aquests serveis amb una empresa líder que s'encarregui de la seva màxima seguretat.


Els principals beneficis d'un sistema de seguretat a la llar són:


▶︎ Efecte dissuasori: tenir una alarma desanima a molts lladres, ja que prefereixen un habitatge sense seguretat.


▶︎ rotació total: protegeix la llar quan està buit i quan no ho està. Activa el protocol d'acció quan sigui necessari per avisar la policia evitant que els lladres causin més mal.


▶︎ Absoluta tranquil·litat: L'empresa de seguretat s'ocupa de tot el procés d'actuació.


▶︎ Ajuda: quan hi ha una intrusió, l'empresa d'alarmes respon i activa el protocol d'acció. També pot passar en altres casos, com els penjolls sense fil per a gent gran.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat