Pros i contres dels diferents tipus d'alarmes

Pros i contres dels diferents tipus d'alarmes


Al mercat hi ha diferents sistemes d'alarma per a habitatges que tenen els seus avantatges i inconvenients, des dels més bàsics als més sofisticats. Escollir la que més et convé no és fàcil, ja que has de saber què és el que necessites.


La protecció de la teva llar i negoci és de clau, per la qual cosa ha de ser prioritari per a tu. Hi ha alarmes amb quotes, sense quotes, etc, per això et comentarem els pros i els contres dels diferents tipus d'alarmes.


▶︎ Alarmes simulades: són falses alarmes que no detecten intrusos ni avisen sinó que fan creure als lladres que la casa està protegida amb alarma.


Pros: són sistemes molt econòmics que instal·la el propietari i en què només es paga el cost dels elements que les componen.


Contres: només dissuadeix, no té una altra funció a nivell seguretat.


▶︎ Alarmes dissuasòries: són kits que emeten un senyal sonor amb la sirena que tenen. Es troben fàcilment i serveixen per avisar el lladre i els veïns que es produeix una intrusió.


Pros: són kits molt barats i porten el cost inicial dels elements.


Contres: tenen un nivell de protecció molt baix ja que només dissuadeixen ja que no connecten a central receptora ni tenen ningú al darrere ni avisen el propietari.


▶︎ Alarmes sense connexió: envien un avís al mòbil quan detecten una intrusió.


Pros: són molt econòmics, només necessiten el que costen i connexió a internet wifi o targeta sim. No cal pagar quotes mensuals.


Contres: té un nivell de defensa baix o mitjà, ja que si hi ha poca cobertura o no hi va la connexió a internet és inútil. No tenen res darrere ia més hi ha inhibidors.


▶︎ Alarmes connectades a una central receptora (CRA): només es poden utilitzar contractant una empresa especialitzada. Es connecten a la CRA on es verifiquen els salts d'alarma i s'activa el protocol d'actuació si cal.


Pros: el seu nivell de seguretat és elevat ja que els experts companyia controlen i protegeixen el teu immoble i avisen la policia encara que el propietari no estigui disponible.


Contres: cal pagar una quota mensual.


▶︎ Alarmes amb connexió a CRA i vigilant: té connexió amb la central receptora d'alarmes i té un vigilant que pot comprovar com es troba l'immoble de ser necessari.


Pros: té un major nivell de seguretat, ja que si passa alguna cosa el vigilant va al lloc del robatori per comprovar que tot està bé.


Contres: pot arribar a tenir un cost més gran.Ruva Seguridad - Càmeres de vigilància - Plaça Vapor, 17 - 08915 Badalona - Barcelona · (34) 93 464 79 69 · info@ruvaseguridad.comiso-9001


WhatsApp
WhatsApp WhatsApp
X
Pregunta

Hola,
en què podem ajudar-te?

Obrir Xat Obrir Xat